Mesajul lui Dumnezeu pentru fiecare zodie în parte

Dumnezeu vorbeşte atunci când e linişte. Cel puţin asta spun marii învăţaţi ai creştinătăţii. De aceea, trebuie să ne oprim din când în când şi să ascultăm glasul divinităţii.

12 feb. 2018, 16:39
Mesajul lui Dumnezeu pentru fiecare zodie în parte

In functie de specificul si menirea fiecarei zodii, iata ce ti-ar spune Dumnezeu:

Berbec

Trebuie sa ai mai multa rabdare! Tempereaza-ti firea patimasa si invata sa mai si induri. Nu ti se cuvine totul pe lumea aceasta, iar egoismul tau nu e pe placul Meu.

Taur

Lasa incapatanarea deoparte! Ti-am incredintat taria, forta, dar nu le folosi in scopuri rele. Ai puterea de a transforma totul, de a pune in aplicare orice idee. Foloseste-te de acest dar!

Gemeni

Misiunea pe care ti-am incredintat-o a fost sa aduci lumii cunoasterea. Esti un bun dascal, astfel ca trebuie sa ii ajuti pe cei din jurul tau sa inteleaga mai bine valorile morale si ceea ce se intampla in lume.

Rac

Sensibilitatea ta e buna, dar nu face uz de ea in orice imprejurare. Nu te mai lasa coplesita de griji! Invata-i pe oameni ce inseamna emotiile, fa-i sa rada, sa se bucure de viata.

Leu

Descopera-le oamenilor Creatia Mea! Prin exemplul tau ii poti face sa-si inteleaga menirea pe Pamant. Lasa orgoliul deoparte, nu te mai lauda in desert si traieste-ti viata in demnitate!

Citeşte mai mult pe ele.ro.