Microbuz răsturat în judeţul Dolj: Şapte persoane sunt rănite

Şapte  persoane au fost transportate la spital, după ce autovehiculul în care se aflau s-a răsturnat, sâmbătă seară, într-un şanţ de pe marginea drumului naţional 6, în dreptul localităţii doljene Tatomireşti. Soferul maşinii a pierdut controlul volanului, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
04 ian. 2014, 19:11
Microbuz răsturat în judeţul Dolj: Şapte persoane sunt rănite

Potrivit Lucianei Rotaru, medic în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, în urma accidentului rutier din Tatomireşti la spital au ajuns şapte victime, cu stare generală stabilă, fără să fie afectate semnele vitale în cazul niciunuia dintre răniţi.

„În scurt timp, prima victimă va părăsi serviciul de urgenţă, nemaifiind cazul să rămână sub supravegherea medicilor. Evoluţia este în general bună pentru toţi pacienţii. La ora actuală, nu cred că va fi nimeni internat. O singură persoană este într-o stare ceva mai gravă, dar nu cred că se va impune, nici în acest caz, internarea”, a mai spus medicul Luciana Rotaru.

La ora transmiterii acestei ştiri, maşina implicată în accident, un autovehicul privat de opt plus unu locuri, fusese repusă pe roţi şi dusă în afara carosabilului, ca şi remorca ataşată de ea, astfel că traficul rutier în zonă se desfăşoară fără probleme. La momentul producerii accidentului, maşina circula dinspre Craiova spre Filiaşi.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea accidentului

Autovehiculul în care se aflau opt pasageri s-a răsturnat, sâmbătă seară, într-un şanţ de pe marginea drumului naţional 6, în dreptul localităţii doljene Tatomireşti, după ce şoferul maşinii a pierdut controlul volanului din cauză că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum alunecos şi cu ceaţă , într-o curbă la stânga deosebit de periculoasă.

Primele informaţii furnizate de la faţa locului indicau că fuseseră transportate la spital cinci persoane, ceilalţi pasageri primind îngrijiri medicale la faţa locului.