Mihai Bendeac, mesaj DISPERAT pe Facebook. „E despre viaţă. Cu bune şi cu rele…”

Mihai Bendeac este disperat de filmările de la iUmor, unde concurenţii, care mai de care mai speciali, se prezintă în faţa juraţilor cu numerele lor. După melci, broaşte şi alte personaje, juratul a avut de înfruntat încă o serie de roluri speciale.

15 aug. 2017, 07:43
Mihai Bendeac, mesaj DISPERAT pe Facebook. „E despre viaţă. Cu bune şi cu rele…”

Mihai Bendeac a postat pe Fecbook un text în care se declară nemulţumit de calitatea concurenţilor.

Ce salariu are Mihai Bendeac! Actorul a câştigat o SUMĂ COLOSALĂ din televiziune

„Au trecut 5 zile de audiții iUmor. M-am speriat îngrozitor. Din această cauză, parcă nu m-am regăsit. De ce m-am speriat? Fiindcă am văzut foarte puțini concurenți buni. Foarte puțini. În rest, mulți impostori, unul pe care am încercat 20 de minute să-l fac să repete după mine primele 2 versuri din Luceafărul și n-am reușit, un concurent care vorbea despre cât de proști sunt românii iar el pronunța „clansonez” în loc de „claxonez” și lista poate continua.

M-am certat, pe rând, cu: concurenții, cu Matache, cu Cheloo, cu alți concurenți, iar cu Matache, cu mine, cu viața, cu alți concurenți, încă o dată cu Matache, de două ori la rând cu Cheloo, cu soarta, cu viața, cu producătorii, din nou cu Matache.

Nu știu dacă a doua sesiune de audiții va aduce lumina ca și concurenți. Dar am avut o revelație vineri. Revelație compusă din trei: o discuție cu Cheloo (face terapie cu mine), o vorbă spusă de Șerban Copoț.

iUmor (probabil ultimul sezon) nu e despre concurenți. Nu e nici despre juriu. E despre viață. Cu bune și cu rele. Despre niște oameni care trăiesc niște experiențe. Nu mereu fericite. Dar le trăiesc viu, sincer. Cred că asta e lecția mea ultimă spre iluminare. Când viața îți dă lămâi, fă limonadă. În a doua sesiune de audiții, fie ce-o fi. Eu fac limonadă. Seară faină!”, a scris Mihai Bendeac.