Mihai Sturzu îi dă o lecţie de geografie Andreei Paul Vass, care confundă Italia cu Ungaria

Președintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, o ironizează pe Andreea Paul Vass, într-o postare pe pagina personală de Facebook, pentru că aceasta, din dorința de a-l ataca pe premierul Victor Ponta, a confundat steagul Italiei cu cel al Ungariei. Aceasta este a doua gafă a Andreei Paul Vass din ultimele zile, după ce la mitingul ACL de la Cluj Napoca deputaul ACL i-a îndemnat pe cei prezenți să-l voteze pe Victor Ponta.

27 oct. 2014, 19:00
Mihai Sturzu îi dă o lecţie de geografie Andreei Paul Vass, care confundă Italia cu Ungaria

„După ce i-a îndemnat pe simpatizanții ACL să voteze cu Victor Ponta, la un miting la care se afla pe scenă alături de Klaus Iohannis, Andreea Paul Vass recidiviează cu o nouă gafă. Doamna Paul Vass o ia pe urmele Elenei Udrea, pentru care Norvegia are președinte, și confundă steagul Italiei cu cel al Ungariei. Până la urmă, e vorba de aceleași culori, nu?

Crezând că l-a prins în offsaid pe Victor Ponta, Andreea Paul Vass ne face încă o dată dovada inteligenței sale. Într-un articol, aceasta îl acuză pe premier că s-a căsătorit de două ori în străinătate, o dată la Budapesta, iar apoi la Beijing. Doar că steagul încercuit de dna Vass cu atâta dibăcie în MS Paint nu e al Ungariei, ci al Italiei, iar mireasa nu e soția lui Victor Ponta, ci sora sa, Isabela.

Felicitări, doamnă Vass! Încă puțin și îl ajungeți pe Klaus Iohannis din urmă!”, a scris Sturzu pe Facebook.