Mihai Tudose: Stela Popescu este un exemplu de nobleţe, decenţă şi dăruire pentru orice român

Marea actriță Stela Popescu a fost un exemplu de noblețe, decență și dăruire pentru orice român, a transmis, joi, premierul Mihai Tudose.

23 nov. 2017, 17:46
Mihai Tudose: Stela Popescu este un exemplu de nobleţe, decenţă şi dăruire pentru orice român

„Primesc cu îndurerare vestea că Stela Popescu, Doamna Teatrului de Revistă din România și una dintre cele mai mari actrițe pe care le-a avut această țară, a încetat din viață. A fost un exemplu de noblețe, decență și dăruire pentru orice român și va rămâne mereu în sufletele noastre ca un simbol al culturii românești. Condoleanțe teatrului românesc, condoleanțe familiei! Dumnezeu s-o odihnească în pace!”, a scris Tudose, pe Facebook.

Citeşte şi: Politicienii, sensibilizaţi de moartea Stelei Popescu. Dragnea: Lasă un gol imens în sufletele noastre. Goţiu: Raiul va fi mai vesel

Actrița Stela Popescu, 81 de ani, a fost găsită decedată joi, la domiciliul său.

Citeşte şi:  Stela Popescu a murit. Actriţa a fost găsită moartă în locuinţa sa. Înmormântarea, duminică, la Cernica

Stela Popescu a murit. Actriţa în vârstă de 81 de ani a fost găsită moartă în locuinţa sa. Din primele informaţii, se pare că a suferit un stop cardio-respirator. În vară, Stela Popescua mărturisit că suferă de diabet și era nevoită să ia niște medicamente „jumătate de oră pe zi”! Medicii chemaţi la faţa locului au încercat să o resusciteze, dar din păcate au fost nevoiţi să declare decesul.