Milionarul Dorin Cocoş, în cârje la ICCJ. A mâncat covrigi şi merdenele pe holurile instanţei VIDEO

Cu sechestru pe avere şi cu afacerile sub lupa DNA-ului, Dorin Cocoş a ajuns de nerecunoscut. El a venit în cârje la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde este judecat în dosarele Microsoft şi ANRP. În plus, fostul soţ al Elenei Udrea a fost surprins în timp ce mânca pe holul de la ICCJ covrigi, ştrudele şi cafea la pahar de carton, potrivit România TV.

06 feb. 2016, 10:08
Milionarul Dorin Cocoş, în cârje la ICCJ. A mâncat covrigi şi merdenele pe holurile instanţei VIDEO

Dorin Cocoş a lipsit de la un singur termen de judecată, pentru că suferit o intervenţie chirurgicală pe menisc. Nu a putut să lipsească la ultimul termen, aşa că a fost nevoit să vină în cârje, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Atitudinea lui Dorin Cocoş din faţa instanţei a fost de om simplu din popor. Pe lângă faptul că a venit la instanţă cu o maşină veche de 10 ani, un Mercedes care nu valorează nici măcar 10.000 de euro, pe holurile de la ICCJ, el a mâncat covrigi, merdenele şi a băut cafea de la automat.

În dosarul Microsoft, Dorin Cocoş a recunoscut în faţa judecătorilor că a luat o şpagă de 9 milioane de euro, iar în dosarul ANRP, pentru o singură intervenţie, a luat mită 10 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI: Elena Udrea, Dorin Cocoş şi Alina Bica, la ICCJ: „Imaginea cu un om în cătuşe, o ştampilă pe care n-o mai poţi şterge”