Ministrul hărţuit 5 ani de DNA face dezvăluiri. Ce spune Ovidiu Silaghi despre procesul său VIDEO

După o urmărire penală de aproape 5 ani, DNA a închis megadosarul de trafic de influență deschis pe numele fostului ministru PNL al Transporturilor din Guvernul Ponta, Ovidiu Silaghi. Motivul clasării este unul halucinant: "fapta nu exista". Fostul ministru a vorbit în exclusivitate la România TV.

17 mai 2018, 07:56
Ministrul hărţuit 5 ani de DNA face dezvăluiri. Ce spune Ovidiu Silaghi despre procesul său VIDEO

La momentul respectiv am fost chemat la DNA pentru trei dosare. Două s-au dovedit ineficiente şi al treilea, cu denunţul lui Iordache, s-a dovedit abia după 5 ani şi jumătate că e o minciună. Cred că am devenit ţintă când s-a pus problema privatizării CFR Marfă„, a declarat Ovidiu Silaghi, la România TV.

Citeşte şi DNA a clasat dosarul fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi

Ovidiu Silaghi a fost chemat la DNA la scurt timp după ce a fost investit în funcția de ministrul al transporturilor. Totul după ce denunțătorul de serviciu, Nelu Iordache, le-a povestit procurorilor că ar fi apelat la acesta pentru a nu-i rezilia anumite contracte.

Eu ştiam de la început că e o minciună, mă miram cum de procurorii pot să creadă aşa era regulă. Nelu Iordache era deja de 9 luni în arest. După ce a scris denunţul despre mine a ieşit şi a trecut în arest la domiciliu„, a mai spus fostul ministru.