Minodora, SCANDAL după înmormântarea Denisei Manelista VIDEO

Scandal după înmormânatarea Denisei Răducu. Minodora a fost jignită pe Facebook pentru că nu a mers la înmormântare. Artista a ţinut să le transmită un mesaj tuturor celor care au acuzat-o.

26 iul. 2017, 13:25
Minodora, SCANDAL după înmormântarea Denisei Manelista VIDEO

Minodora a explicat de ce nu a ajuns la inmormantarea Denisei Manelista.

Denisa Manelista a murit în chinuri groaznice. Cum s-au scurs ultimele zile de viaţă ale Denisei Răducu: „Vă iubesc pe toţi”

„Nu am fost la inmormantare ca am avut de cantat am contract…sa merg de la Mamaia la Valcea sunt 800 de km si sa intru in scena sa cant imi era prea greu sunt foarte obosita, fiecare dintre noi avem problemele noastre, poate vrem sa facem si nu se poate. Am fost la Deni la capela, am anuntat ca nu pot ajunge la inmormantare, am facut drum special Constanta – Bucuresti la Bellu, unde am stat cu ea dozua ore! Mi-am luat ramas bun si le-am spus celor din familie ca nu pot sa ajung. Nu sunt de acord cu injuraturile mi-a spus o doamna ca ii vine sa vomite pe mine ca sunt lasa ca de ce nu am fost… Cine se trezeste vorbind asa sa nu mai scrie pe pagina mea!”, a spus Minodora.

Denisa Manelista a murit fulgerător. Cum şi când a aflat de teribila boală

„Pacat, sa le fie rusine, sunteti o mie de colegi, unul nu ati cantat: eu am cantat la spectacol, am rugat oamenii sa nu ma aplaude pe mine, sa o aplaude pe Deni!”, a mai spus Minodora.