Mioara Roman, executată silit pentru datorii

Grave probleme pentru Mioara Roman în pragul sărbătorilor. Fosta soţie a lui Petre Roman a fost executată silit pentru facturile la gaz. Mioara Roman are şi probleme de sănătate şi se gândeşte să se retragă la mănăstire.

14 dec. 2017, 14:58
Mioara Roman, executată silit pentru datorii

Mioara Roman trece printr-o perioadă dificilă din viața ei. A fost executată silit, după ce nu a plătit utilităţile pentru vila în care locuia. Camelia Mitoșeru știe cu ce situații se confruntă Mioara Roman și a făcut câteva dezvăluri emoționante în direct la TV.

„Cred că Petre Român trebuia să fie lângă ea, un bărbat trebuie să aibă grijă de fostă lui soţie. El are relaţii, are alte putere. Ştiu şi situaţia Oanei şi îmi pare rău, dar Mioara trebuie ajutată. Îmi pare rău că a trebuit să treacă prin asta. Oana Roman trăieşte de azi pe mâine, ca un om normal, ea nu are afaceri. Mie nu-mi vine să cred cum o femeie deşteaptă ca Mioara a ajuns să treacă prin aşa ceva, sper să nu intre în depresie”, a declarat Camelia Mitoşeru, în cadrul emisiunii „Star Matinal”, de la Antena Stars.

Mioara Roman a fost jefuită în propria casă. După ce i-au luat bijuteriile, hoţii s-au aşezat la masă şi au băut vin