MIRACOL. Un bebeluş a ÎNVIAT după 2 ore de când a fost declarat mort. Cum l-a readus mama lui la viaţă

"Suntem norocosi! Suntem cei mai norocosi oameni de pe pamant". Asta repeta doi australieni de cand au fost martorii unei adevarate minuni.

22 sept. 2015, 11:59

Kate si David au devenit parinti de gemeni mai devreme decat era programat, scrie supertari.ro. Bebelusii Jamie si Emily au venit pe lume prematur, la doar 27 de saptamani. Medicii i-au anuntat ca Jamie s-a nascut mort, nu au mai putut face nimic pentru el.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI incredibile. Poliţia a rezolvat CAZURI GRELE cu ajutorul unei CERŞETOARE clarvăzătoare

I l-au dat mamei sa il tina in brate si sa ii spuna adio! Femeia l-a strans in brate, i-a vorbit si l-a mangaiat timp de doua ore. Bebelusul a tresarit de cateva ori, dar medicii i-au spus ca sunt doar niste gesturi reflexe, complet normale. Dar copilasul a deschis ochisorii. A luat un deget al parintilor si a inceput sa il suga!

Cadrelor medicale nu le-a venit sa creada! „Spuneau incontinuu ca e imposibil! Nimeni nu isi explica ce s-a intamplat”, povestesc parintii.

Kate ii este recunoscatoare lui Dumnezeu pentru acest miracol. La fel si sotul ei. „Am o nevasta cu adevarat speciala. Acum Jamie nu ar fi existat, daca nu era ea! Suntem doi oameni foarte norocosi”, declara David, fericitul tatic a doi copii frumosi.