Mircea Badea se bate cu motociclistul care l-a provocat. Ciprian Sora nu-l vede prea bine pe prezentator

Mircea Badea ţine să demonstreze că nu e tare doar în gură, ci şi în ring. Acesta a stabilit data la care se va lupta cu motociclistul pe care l-a provocat la duel astă-vară şi a intensificat antrenamentele.

30 oct. 2014, 13:14

Pe 7 noiembrie, realizatorul de la Antena 3 şi Teodor Emi, motociclistul care l-a scos din sărite pe Mircea Badea şi care – ghinion pentru antenist – e un sportiv cu multe titluri câştigate în sporturile de contact, se vor întâlni în ring, scrie libertatea.ro.

Citeşte şi Mircea Badea, prima reacţie după ce Oana Zăvoranu l-a acuzat că este slab dotat

Pentru a fi legal, meciul se va desfăşura în cadrul unui eveniment organizat de Federaţia Română de Kempo, locul de disputare nefiind încă stabilit.

În acest context, Badea a devenit, pentru prima oară în viaţa lui, sportiv cu acte în regulă, legitimat la Clubul Sportiv Ciprian Sora, prezentându-se zilele trecute la vizita medicală obligatorie, unde a fost declarat apt din punct de vedere medical să urce în ring.

De cealaltă parte, oponentul lui Badea, Teodor Emi, se antrenează la Clubul Metrorex, de pregătirea lui ocupându-se multiplul campion naţional în sporturi de contact Marius Tiţă. Emi nu are de gând să-i dea prea mult timp lui Badea înainte să-l pună la pământ: „Abia aştept ca Badea să-mi intre în pumni! Îl fac KO!”.

Citeşte şi Tu ştiai că Mircea Badea are o soră. Uite cât de frumoasă este Cristina Badea FOTO

Cei doi au hotărât să-şi rezolve antipatia în ring, pe reguli de muay thai după ce, la sfârşitul lui august, Mircea Badea, autoexilat cu emisiunea în aer liber, în faţa sediului Antenei 3, s-a declarat deranjat de zgomotul motocicletelor care rulau pe şosea.

Mesaje dure la adresa motocicliştilor

„Tot o să rezolv un handicapat mintal din ăsta, rău de tot, de o să intru în pârnaie pe bune, 10 ani cu executare măcar”, a fost atunci mesajul lui Mircea Badea pentru motocicliştii care au venit să-i ceară socoteală moderatorului la locul său de muncă.

„M-ai înjurat de mamă, m-a i ameninţat în direct, mi-ai arătat semne obscene şi ai venit cu bâta la mine”, a ripostat Teodor. Şi astfel s-a ajuns la invitaţia de a-şi rezolva problema în ring, lucru care se va întâmpla peste fix o săptămână.