Mircea Solcanu REVINE pe micile ecrane. Nu o să-ţi vină să crezi ce emisiune va prezenta

Mircea Solcanu revine în televiziune, după câteva luni în care a stat pe bară, pentru că a plecat "cu cântec" de la postul AcasăTV, în urma unor declaraţii scandaloase postate pe pagina lui de Facebook.

27 aug. 2014, 13:47
Mircea Solcanu REVINE pe micile ecrane. Nu o să-ţi vină să crezi ce emisiune va prezenta

Cristina Şişcanu şi Mircea Solcanu vor prezenta la Kanal D emisiunea „Draga mea prietenă„, care, până acum, a mai schimbat şi alte prezentatoare. Primul sezon a avut-o ca gazdă pe Gabriela Cristea, iar în cel de-al doilea pe ecrane a fost prezentă echipa formată din Cristina Cioran şi Paula Chirilă.

Potrivit libertatea.ro, cele două foste prezentatoare ale emisiunii „Draga mea prietenă” vor merge, de acum, pe drumuri separate. Paula va continua să colaboreze cu postul Kanal D, într-o altă emisiune, în timp ce contractul Cristinei, ajuns la final, nu a fost reînnoit.

Citeşte şi: Mircea Solcanu face dezvăluiri INCENDIARE. Cine a fost SINGURA femeie cu care a făcut sex

În luna februarie, Mircea Solcanu a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa familiei Anghel, care și-a pierdut unul dintre copii după ce acesta a fost ucis de maidanezi.

Citeşte şi: TERIFIANT! Solcanu, către familia copilului sfâşiat de maidanezi:”Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil”

„Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi”, spunea Solcanu într-un mesaj pe Facebook.

Mesajul a dispărut odată cu pagina de Facebook a lui Solcanu. Declarațiile lui Solcanu au născut controverse atât pe rețeaua de socializare, cât și în presă.