TERIFIANT! Solcanu, către familia copilului sfâşiat de maidanezi:”Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil”

Mircea Solcanu s-a arătat revoltat de familia lui Ionuţ, copilul sfâşiat de maidanezi anul trecut. Prezentatorul emisiunii "Poveştiri de noapte" îi acuză pe aceştia că se folosesc de drama copilului lor pentru a apărea în presă şi a face astfel rost de bani.

29 ian. 2014, 12:59
TERIFIANT! Solcanu, către familia copilului sfâşiat de maidanezi:”Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil”

Mircea Solcanu a postat pe o reţea de socializare un mesaj care-ţi îngheaţă sângele în vene, scrie click.ro. Vedeta Acasă TV consideră că părinţii copilului sfâşiat de maidanezi în luna septembrie a anului trecut se folosesc de dramă pentru a face rost de bani de la presă.

Familia Anghel! S-a inventat munca. Daca nu va place munca, duceti-va copilul sa-l mănânce alți câini  se pare ca din asta traiti. Ce suma ati încasat in urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfășurau cand copilul vostru era pe catafalc? Ati terminat banii, copilul e mâncat dar nu-i nimic, mai aveți unul. Cand se termina banii mai inventati ca va musca niste câini. Dar stiti ca sunteți penibili”, a sctis Mircea Solcanu.

„Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i învățați sa fie cruzi cu animalele. Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!? Același timp sa-l folosiți mai des in educatia copilului care a rămas. Ce semanati, aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastra?!? Nu l-a lasat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza”, a mai scris Mircea Solcanu pe reţeaua de socializare.