Mirel Palada demontează acuzaţiile de conflict de interese aduse ministrului Curaj

Mirel Palada, fost consilier guvernamental, a postat un comentariu, pe pagina sa de Facebook, prin care ironizeaza tentativa „talibanilor tineri și frumoși" de a-l acuza pe ministrul Educației, Adrian Curaj, de conflict de interese și, implicit, de a-i afecta imaginea prin „frigăruia mediatică". Palada sugerează că există o companei mediatică împotriva ministrului Educației, campanei care ascunde de fapt interese politice.

22 ian. 2016, 13:47
Mirel Palada demontează acuzaţiile de conflict de interese aduse ministrului Curaj

„Acuma, după pufoșii kaghebisti ai lui Ponta, iată-l întins pe roată, luat la tocat, pe noul pufos de servici, pe noul ministru al Educației, curajosul Curaj. (…) Văd însă că acum e prins în malaxor pentru că din cauza de datorită de noua obsesie naționalo-politico-civico-deontologică: să vânăm doctoratele, doctoratzii și doctorii cu stetoscop academic și să le dăm foc în piață.

Se pare că de fapt Curaj a avut curajul institutional să nu prea dea o soluție favorabilă talibanilor tineri și frumosi. Drept pentru care sint semne că începe să deranjeze. Mama lui de tehnocrat. Nu e bun. E rău. Are curaj. Drept urmare l-au băgat la tăvăleala, la frigăruia mediatică”, susține Palada.

Fostul consilier guvernamental argumentează că ministrul Adrian Curaj nu este în conflict de interese, făcând o paralele cu ministrul Muncii care le oferă pensie propriilor părinți sau cu ministrul Finanțelor care, din bugetul pe care îl gestionează, își plătește propriul salariu.

„Zilele astea indignații de servici (serviciu, servicii, de portzelan, de ceramică) au dat-o pe aia cu conflictul de interese. E foarte nasol. E abisal. E ministru și e și într-o academie. (…) Să acuzi că aici e conflict de interese este ca și cum ai spune că ministrul Muncii e în conflict de interese pentru că are părinți care primesc pensie de la stat. Deci stai așa că nasolul de ministru de fapt el dă pensie părinților săi. Deci curat neconstituțional, Fănică. E conflict de interese. Off with his head! La fel și cu ministrul de Finanțe. Este într-un conflict de interese apocaliptic în fiecare lună, că primește salariu de la stat. Pe de o parte gestionează bugetul de stat. Pe de altă parte primește salariu de la stat. Off with his head! Să vină duba!”, scrie Mirel Palada pe Facebook.