Mirel Rădoi dă BACALAUREATUL la 34 DE ANI. Uite PRIMELE NOTE

Mirel Rădoi este obligat să ia bacalaureatul pentru a se înscrie la cursurile Şcolii de Antrenori. La 34 de ani, antrenorul celor de la Steaua a dat deja probele orale ale Bac-ului la Colegiul UCECOM "Spiru Haret".

26 iun. 2015, 05:50

Mirel Rădoi a ajuns mai târziu în cantonamentul din Austria deoarece a trebuit să susţină trei probe la Bacalaureat, două orale şi una practică.

Marţi, 9 iunie s-a prezentat la Colegiul UCECOM „Spiru Haret”, din zona Grozăveşti, în faţa profesorilor de Limba şi Literatura Română, pentru proba orală. Evaluarea s-a făcut prin stabilirea nivelului său de comunicare, nu prin calificativul admis sau respins, ca în anii trecuţi. Rădoi a trecut mai departe fără probleme, fiind considerat „avansat”, scrie Click.

Pe 19 iunie, antrenorul Stelei a mers din nou la Centrul de Calificare şi Reconversie Profesională, pentru proba practică de evaluare a competenţelor digitale. Se pare că fostul internaţional e destul de bun pe calculator, acesta obţinând calificativul maxim: experimentat.

Luni, 22 iunie, Rădoi a scăpat de prima parte a Bacalaureatului cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională. Stelistul a ales engleza.

După a treia probă, Rădoi s-a alăturat în sfârşit steliştilor în cantonamentul din Austria, dar duminică ar trebui să-şi părăsească din nou elevii, pentru că luni dimineaţa ar trebui să fie prezent la Bucureşti pentru proba scrisă la Limba şi Literatura Română. Se pare totuşi că Rădoi ia în calcul să nu se prezinte la probele scrise care încep luni, urmând să le susţină în a doua sesiune, din august, când programul va fi mai puţin încărcat.