Mirela Boureanu Vaida a mers la PSIHOLOG. „Ne propunem să…”

Mirela Boureanu Vaida se pregăteşte pentru marea premieră a emisiunii "2k1", quiz show-ul matrimonial care va avea loc sâmbătă, 4 martie, de la ora 17:00.

28 feb. 2017, 09:47
Mirela Boureanu Vaida a mers la PSIHOLOG. „Ne propunem să…”

Mirela Boureanu Vaida a cerut ajutorul psihologului pentru a se asigura că vor fi atinse momente esenţiale din viaţa de cuplu, scrie SpyNews.

„În etapa de casting, fiecare cuplu completează câte un chestionar amplu, prin care să ne ofere nouă, echipei 2k1, cât mai multe informaţii din viaţa lor, iar pe baza acestuia, împreună cu un psiholog specializat în relaţiile de cuplu, ne propunem să facem apel la momente emoţionante sau amuzante deopotrivă, să-i ajutăm să aibă cea mai bună atitudine de concurs şi să ne ia premiile puse în joc”, a declarat Mirela Boureanu Vaida.

„Mireasă pentru fiul meu” iese din grila Antenei 1. Iată cu ce emisiune va fi înlocuită

„Participanţii sunt foarte diferiţi şi competitivi, oameni haioşi şi foarte interesanţi ca varietate de caractere şi temperamente, care vor da culoare, dinamism şi ritm întregii emisiuni”, a mai adăugat prezentatoarea tv.

Emisiunea, de tip quiz-show matrimonial, le va oferi atât concurenţilor, cupluri cu vârste cuprinse între 18 şi 65 de ani, cât şi telespectatorilor, prilejul de a-şi testa relaţia de cuplu, de a vedea cât de bine se cunosc, dar şi pretextul pentru a se detaşa de grijile zilnice şi a-şi oferi o doză de distracţie pe cinste.