MISTERUL se adânceşte: TELEFOANELE pasagerilor cursei Malaysia Airlines, dispărută fără urmă, ÎNCĂ SUNĂ

Misterul din jurul zborului Malaysia Airlines MH370, dispărut sâmbătă cu 239 de persoane la bord, se adânceşte, după ce mass-media chineză susţine că mai multe telefoane mobile ale pasagerilor sună în continuare când sunt apelate, deşi nimeni nu răspunde.

RomaniaTV.net
11 mart. 2014, 17:04
MISTERUL se adânceşte: TELEFOANELE pasagerilor cursei Malaysia Airlines, dispărută fără urmă, ÎNCĂ SUNĂ

Rudele pasagerilor cursei Malaysia Airlines MH370, dispărută sâmbătă cu 239 de persoane la bord, în Marea Chinei de Sud, oscilează între disperare şi speranţă, după ce au observat că telefoanele celor dragi încă mai sună, iar câţiva dintre ei apar online pe reţeaua QQ, deşi orice încercare de a-i contacta nu a produs niciun răspuns.

Sora unuia dintre pasagerii chinezi a declarat că telefonul fratelui ei încă sună.

„În această dimineață, în jurul orei 11:40, l-am sunat pe fratele meu de două ori, și am primit un sunet de apel „, a spus Bian Liangwei, sora de unul dintre pasageri. La ora 14, Bian spune că sunat din nou și a auzit din nou sunet de apel, dar nu a răspuns nimeni.

19 de familii au semnat o declarație în care susţin că apelurile telefonice către cei dragi produc sunet de apel, în loc să ajungă direct la mesageria vocală, cum ar fi de aşteptat în cazul unei tragedii aviatice, potrivit yahoonews.

Rudele au cerut Malaysia Airlines să dezvăluie orice informații ascunse, căutând o explicație pentru conexiunile telefonice stranii. Rudele s-au plâns de faptul că Malaysina Airlines nu răspunde suficient de activ la plângerile lor.

Între timp, poliția malayeziană i-a identificat drept iranieni pe cei doi pasageri îmbarcați cu pașapoarte false în avionul Boeing-777 al companiei Malaysia Airlines, dispărut sâmbătă cu 239 de persoane la bord, în Marea Chinei de Sud, informează marți ziarul El Pais.

Într-o conferință de presă, șeful poliției malayeziene, Khalid Abu Bakar, a respins posibilitatea ca unul dintre pasageri, în vârstă de 19 ani, să facă parte dintr-o celulă teroristă, subliniind că cei doi pasageri iranieni se îndreptau spre Germania. ‘Este improbabil să fie membru al unui grup terorist. Credem că încerca să emigreze în Europa’, s spus el, fără să dea date despre al doilea iranian.