Misty, iubita lui Keo, gafă monumentală la un eveniment monden. Cum s-a făcut de ruşine artista

Chiar dacă a sperat că relaţia cu Keo îi va aduce şi succesul în carieră, se pare că Misty nu are atât de mult noroc pe cât şi-ar fi dorit. Blondina care i-a luat locul Andreei Bălan în inima lui Keo, tot anunță că va da lovitura în plan muzical, însă reprezentaţiile pe care le are nu o ajută absolut deloc, reuşind să stârnească doar râsul celor prezenţi la evenimente.

31 mai 2015, 09:18
Misty, iubita lui Keo, gafă monumentală la un eveniment monden. Cum s-a făcut de ruşine artista

Misty a participat în urmă cu câteva zile la un eveniment monden unde a încercat să îşi expună talentul muzical, fără succes însă, scrie spynews.ro. Reporterii au surprins momentul în care artista a urcat pe scenă, încercând să interpreteze o melodie de succes. Artista nu a fost în stare nici măcar să se sincronizeze cu melodia, reuşind doar să zgârie timpanele audienţei, prin delay-ul, mult prea evident, creat între piesă şi vocea ei.

Citeşte şi Află motivul pentru care Radu Baron o laudă mereu pe Andreea Bălan

Chiar dacă a încercat să facă atmosferă prin mişcările lascive, Misty nu a reuşit niciun moment să se sincronizeze cu piesa, scoţând în evidenţă, într-un mod negativ, faptul că făcea playback. Toate eforturile artistei de a-şi păstra zâmbetul pe buze, în ciuda problemelor cu vocea, pe care le-a avut, invitaţii au fost pur şi simplu oripilaţi de prestaţia artistică a iubitei lui Keo. 

Citeşte şi Andreea Bălan stă cu iubitul american în vila din Băneasa. Keo s-a mutat cu Misty în Dorobanţi

Din păcate artista nu are parte nici măcar de susţinerea producătorului ei, care a făcut în urmă cu ceva timp nişte dezvăluiri incendiare despre prestaţia artistică a lui Misty. „NU este bună, nu putem să o lansăm pe piață”, declara producătorul cântăreţei.