Moartea Patriciei Ţeicu, analizată de astrologul Mariana Cojocaru: Eclipsele perioadei se fac vinovate de această tragedie

Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre eclipsele de soare care influențează tragediile și bolile necruțătoare. Potrivit astrologului, moartea Patriciei Ţeicu are legătură cu eclipsele perioadei.

03 aug. 2017, 09:17
Moartea Patriciei Ţeicu, analizată de astrologul Mariana Cojocaru: Eclipsele perioadei se fac vinovate de această tragedie

„Este o perioada aglomerata din cauza faptului că pe data de 6 august şi pe data de 21 august vom avea cele două eclipse. Întotdeauna eu iau în calcul cel puţin plus-minus trei săpătămâni. În perioada asta vedem evenimente tragice, cum a fost şi cazul Patriciei Ţeicu. Eclipsele pot viza toate zodiile, depinde de ascendentul fiecăruia şi de axa de destin. În special sunt vizaţi taurii, leii, varsătorii şi scoprionii. Domnul Marius Ţeicu este nativ al zodiei taur. Eclipsele perioadei se fac vinovate de această tragedie. Avem cu toţii o cruce de dus în spate. E bine să fim atenţi la persoanele care au tot felul de probleme psiho-emoţionale, afecţiuni sau cei care merg în vacanţă”, a explicat Mariana Cojocaru.

Citeşte şi: HOROSCOP 3 AUGUST. Mariana Cojocaru a realizat previziunile zilei de joi VIDEO

Patricia Ţeicu, fiica lui Marius Ţeicu, a murit în miercuri dimineaţă. Fata compozitorului s-a stins din viaţă după o lungă luptă cu cancerul, pe care credea că a reuşit să îl învingă în urmă cu doar câteva luni.

Citeşte şi: PATRICIA ȚEICU A MURIT. Cum a început tot calvarul: „Mi-au apărut niște bubițe…”