Cloe.ro, unic importator şi distribuitor în Romania al brandului profesional de produse pentru par Vivants

Compania Vivants este lidera tranformarii, oferind un portofoliu complet de cosmetice exclusive pentru saloanele de infrumusetare, bazandu-se pe distributia prin consultantii specializati pe piata profesionala.

RomaniaTV.net
02 sept. 2016, 02:43
Cloe.ro, unic importator şi distribuitor în Romania al brandului profesional de produse pentru par Vivants

Scopul produselor noastre este de a transforma, desavarsi si mentine culoarea si aspectul frumusetii parului. Produse sanatoase cu eficacitate dovedita, fabricate in mod riguros in concordanta cu reglementarile ANVISA si INTERTEK, sub supraveghere tehnica si investitii constante in inovatia tehnologica si materie prima de calitate,  interne sau importate, alese cu mare grija. Grija permanenta in a inova cu responsabilitate, Vivants face din fabrica sa un centru de excelenta, cu tehnologie de ultima ora, protejand mediul inconjurator, cu proiecte si investitii canalizate pe optimizarea resurselor. In plus, organizatia ofera casei Vivants un spatiu multifunctional care devine centru de pregatire si integrare pentru distribuitori, profesionisti in frumusete si beneficiarii produselor. Un centru complet de referinta pentru partenerii si clientii sai, situat in Belo Horizonte, Minas Gerais State, Brazilia.

“Surpinde-te si cucereste-ti clientii cu produsele Vivants”.

Slide-2

  • AMAZON MEL

Am asociat cheratina cu mierea din Amazon pentru a crea Amazon Mel. Un tratament exploziv ce consta in inlocuirea cheratinei, tratand firele de par ca o pelicula, facandu-le mai puternice si mai elastice. Acum imaginati-va adaugand aceste beneficii la particularitatile pe care le are mierea, un excellent antioxidant care asigura stralucirea parului, de asemenea restabilind firele de par aspre si fragile fara sa elimine miscarea naturala.

Amazon-Mel

  • ANABOLIC FORCE

Un amestec concentrat este ceea ce reprezinta acest produs. Kitul este format din 3 pasi, facut sa genereze putere, echilibru si rezistenta firului de par. Un complex de nutrienti bazat pe albumina, vitamine si proteine care sunt legate intre ele prin mijloace hidrofolice, fiind conduse spre interiorul fibrei.

Anabolic-Force

  • CACAU BRAZIL

Beneficiile boabelor de cacao se vad in netezimea firelor de par. Cacao este bogata in magneziu, un mineral care lupta impotriva caderii parului. De asemenea, asigura cantitati mari de antioxidanti, altfel incetinind procesul de imbatranire si minimalizand subtierea timpurie a firelor de par, adaugand in plus vitalitate, netezire si stralucire.

Cacau-Brazil-1

  • COLLAGENO RESTORE

Netezirea bazata pe colagen elimineaza opacitatea parului. Colagenul este o proteina si are proprietatea de a crea legaturi intre tesuturi. Este asigurata o netezire 100%, fara sa elimine greutatea naturala a parului. Actiunea sa asupra parului incetineste imbatranirea si echilibreaza elasticitatea.

Collageno-Restore

  • CRYSTAL PRECIOUS

Iti doresti netezire cu o stralucire 3D Crystal? Firele de par vor avea stralucire, netezire si fluenta datorita continutului mare de uleiuri rare si cheratina.

Crystal-Precious

 

  • MIX CACAU CRYSTAL

Un amestec de esente nobile care hidrateaza si netezeste parul, asigurand alinierea cuticulelor. Beneficiile boabelor de cacao sunt asociate cu frumusetea si puterea cristalului, acestea ducand la un par neted si sanatos.

Mix-Cacau-Crystal

 

  • GOLD&DIAMOND

Stralucirea aurului si puterea diamantului reprezinta inspiratia noastra. Am dezvoltat un luciu pentru netezirea parului din minerale existente in uleiurile nobile (Argan, Ojon, Pergui…) care ajuta la restructurarea fibrei parului dandu-i o netezire de 100% oricarui tip de par, ajutand, de asemenea, hidratare crescuta, stralucire si facand parul matasos.

Gold-Diamond

  • KERAGEL EXPERT

Am avansat conceptele, prezentandu-va stralucirea neteda intr-un gel. Cheratina a fost adaugata gelului, ridicand standardul  produselor profesionale de par la un nou standard din perspectiva netezirii fara aburi sau miros puternic.

Keragel-Expert

  • TURMALINA PRECIOUS

Energia Turmalinei este o sursa de inspiratie. Am adaptat conceptele de frumusete energiei pozitive transmisa atunci cand fiinta are o buna stima de sine. Noi aducem acestei straluciri netede atractia catre frumusete. Foarte multa stralucire, multa viata si lumina se intalnesc in acest produs.

Turmalina-Precious

  • DEFINITIV BRUSH

Imbogatit cu aminoacizi, lanolina si cheratina, va asiguram tratarea, netezirea si protejarea parului impotriva agresiunilor externe.

Definitiv-Brush

  • LONDON CELEBRIT

Peria de par a celebritatilor! Inspirata de modul de viata european , Vivants a creat netezirea uniforma si naturala. In present este cel mai cautat concept de catre celebritati din toata lumea. Vrei sa te simti celebra? Incearca London! Un tratament al femeii moderne care munceste si trebuie intotdeauna sa fie frumoasa.

London-Celebrit

  • CAVIAR PROTEIN

Caviarul este bogat in nutrienti si contine carbohidrati, vitamine si lipide, precum si multe minerale esentiale care neutralizeaza actiunea astringenta asupra parului. Sigileaza cuticulele, realiniind straturile, asigurand nutritia si viata lunga a parului.

Caviar-Protein

  • BOTTOX CASHMIR

Am fost inspirati de textura de matase si  luminozitatea casmirului, o floare rara de origine asiatica care este foarte apreciata de cultura araba, pentru a crea propria noastra constructie si reajustare termala la conceptul capilar al Botox-ului.

Bottox-Cashmir

  • ORGANIC MATIZE

Punand accent pe acizi, am dezvoltat un compus de netezire care nu contine formaldehida sau derivatii acesteia. Pe langa netezirea parului, acest compus ofera un aspect de platina parului blond, dandu-i un aspect sofisticat si modern.

Organic-Matize

 

  • PROTEIN&HONEY

Cresterea rezistentei, a volumului si a regenerarii sunt cateva dintre beneficiile proteinei. Acest amestec este asociat cu mierea Amazon, incurajand netezirea cu ajutorul aminoacizilor si cheratina, acestea fiind prezente in formula.

Protein-Honey

  • BOTTOX LIVING GLOSS

Activator care are drept scop reducerea volumului fara a diminua vitalitatea si flexibilitatea naturala a firului de par. Cu ajutorul unei arome dulci, Vivants se inspira si recreaza cele mai bune concepte de tratament si frumusete, marind stima de sine a unui public mult mai indraznet si solicitant.

Bottox-Living-Gloss

 

 

 

 

Treaba noastra nu se termina aici. Suntem intr-o evolutie constanta sa inovam si sa creem noi solutii in domeniul cosmetic.Produsele vor fi in curand disponibile pe magazinul tau online Cloe.ro!