Gesturi disperate pentru a-l salva pe Regele Mihai. Familia Regală a apelat la o firmă specializată în terapie cu oxigen

Familia Regală a apelat la o firmă specializată în terapie cu oxigen, asistenţă respiratorie şi nutriţie artificială. Şeful Casei Regale, Andrew Popper, a spus că starea de sănătate a Majestăţii Sale este este fragilă, cu momente bune şi proaste. 

RomaniaTV.net
16 nov. 2017, 21:23
Gesturi disperate pentru a-l salva pe Regele Mihai. Familia Regală a apelat la o firmă specializată în terapie cu oxigen

Medicii care îl îngrijesc pe Regele Mihai încearcă din răsputeri să-l salveze. Potrivit PRO TV, de Majestatea Sa se ocupă o firmă specializată în terapie cu oxigen, asistenţă respiratorie şi nutriţie artificială. Aceasta are sedii atât în Franţa, cât şi în Elveţia.

„Scopul este creşterea speranţelor de supravieţuire sau a amâna un moment inevitabil şi imbunătăţirea calităţii vieţii, ameliorare clinică şi creşterea confortului psihic… Sunt mai multe metode de oxigeno-terapie la domiciliu. De la oxigenul concentrat, lichid, concentratoare de oxigen. Extrem de utilizate în ultima perioadă. Constă în aparat de mărimea unui bagaj de roţi… Este foarte uşor de folosit chiar şi de cei din familier, dacă sunt bine instruiţi. Oxigenul poate ajunge la pacient pe cale nazală, cu ajutorul unei sonde sau a unei măşti şi poate fi şi traheostomie sau intubaţie, dar mai greu la domiciliu„, a spus Tudor Ciuhodaru.

Starea de sănătate a Mejestăţii Sale este stabilă acum, însă e greu de spus cum va evolua, a spus şeful Casei Regale, Andrew Popper:

Starea majestăţii sale este, după cum am comunicat, foarte precară. Medicii în acest moment îşi concentrează eforturile pentru a menţine majestatea sa fără dureri şi într-o stare confortabilă. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri, nu putem să spunem. Sunt momente mai bune, momente mai proaste. Pentru moment, din fericire, situaţia s-a stabilizat, însă fără discuţie că este o situaţie precară pe care am exprimat-o foarte clar. Depinde de la un moment la altul, are şi momente în care este conştient, are şi momente în care este mai puţin conştient. Este o evoluţie normală în cazul situaţiei respective, nu este neobişnuit„, a declarat acesta. 

De când starea de sănătate a Regelui Mihai s-a agravat, în jurul Casei Regale a izbucnit un imens scandal. Asta după ce fostul principe Nicolae a vrut să-şi vadă bunicul, iar ceilalţi membri ai familiei i-au interzis acest lucru. Mai mult, au fost voci care au spus că Nicolae ar vrea să reintre pe linia succesorală la tron. Un lucru este cert nepotul Regelui Mihai nu va fi inclus nici în testamentul Majestăţii Sale.

Aceste proprietăţi vor fi moştenite, în mod clar, de cele 5 fiice bazat pe codul civil si testamentul regelui mihai. Dl medforth mills inainte si dupa aug 2015 nu avea absolut niciun fel de interese patrimoniale in averea regelui. nu s au produs schimbari in testament. El nu a fost instrodus niciodată în testamentul Regelui„, a declarat Andrew Popper.

Prin urmare, Nicolae Medforth-Mills va moşteni doar ceea ce mama sa, Principesa Elena, va decide să îi lase, la rândul ei, prin testament.