Nati Meir, proaspăt eliberat din închisoare, a „fugit” în Israel şi se pregăteşte de a treia nuntă FOTO

Nati Meir pare să guste din plin libertatea, după ce a ieşit recent din închisoare. La scurtă vreme după eliberare, Nati Meir şi-a pus pirostriile.

07 mai 2016, 09:44
Nati Meir, proaspăt eliberat din închisoare, a „fugit” în Israel şi se pregăteşte de a treia nuntă FOTO

Fost candidat la preşedinţia României în 2009, Nati Meir pare să îşi fi găsit –din nou– marea dragoste, asta după ce a fost eliberat din arestul Penitenciarului Gherla, în urmă cu doar două luni, la începutul lunii martie a acestui an, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Scandalul „Orgie la puşcărie” cu Borcea, Alina şi Valentina ia amploare. Ce spun cele două femei ale dinamovistului

Chiar dacă în momentul în care era după gratii povestea că şi-a întâlnit sufletul pereche, lui Nati Meir pare să îi fi picat cu tronc o altă femeie decât cea pentru care îşi declara dragostea când era încarcerat. Nu doar că libertatea îi prieşte fostului om politic, dar după doar două săptămâni de relaţie, acesta s-a şi căsătorit.

Aleasa inimii fostului om politic, care acum pare să fi părăsit România, se numeşte Tami Cohen, iar împreună cu aceasta Nati Meir pare să fi plecat deja în luna de miere – sau mai exact, săptămâna de miere, dacă ne întrebaţi pe nou, pentru că relaţia celor doi pare să fie pe repede-înainte. CANCAN.ro a aflat şi care a fost locul ales de cei doi pentru a-şi sărbători proaspăta relaţie, şi anume în Netania, un orăşel situat pe litoralul Mării Meditarene.

Citeşte şi Cristi Borcea, nopţi fierbinţi cu Valentina Pelinel în ÎNCHISOARE. „Venea după 10, pleca pe la 1”

Dacă despre Tami Cohen ştim doar cum arată la braţul lui Nati Meir, în fotografiile din vacanţă, despre o fostă mare iubire de-a fostului politician ştiam şi câte condamnări are. Asta pentru că s-au cunoscut în spatele gratiilor, iar prin intermediul unor scrisori s-a înfiripat şi dragostea dintre ei. Doar că, între Nati Meir şi Nicole, o doamnă de 44 de ani, lucrurile nu au mers prea departe, asta pentru că deşi era pregătit să o ia de soţie, nu le-a fost aprobată o vizită în camera conjugală.

În vara anului 2012, afaceristul Nati Meir a fost arestat sub acuzaţia că ar fi înşelat un număr de persoane cărora le-a promis locuri de muncă în Israel.