Moduri prin care să simţi mai multă plăcere în timpul sexului

Dacă îţi doreşti să obţii tot ce-i mai bun de la relaţia ta şi să aveţi, atât tu, cât şi partenerul tău, parte de momente de neuitat în dormitor, trebuie să "lucrezi" puţin la contextul în care se desfăşoară viata voastră amoroasă.

27 aug. 2014, 09:32
Moduri prin care să simţi mai multă plăcere în timpul sexului

Este foarte posibil sa fi auzit deja despre cateva dintre aceste trucuri si sa nu le fi luat in calcul sau sa te fi indoit de veridicitatea lor, insa acum vei putea fi sigura ca functioneaza cu adevarat si-ti vei putea condimenta viata sexuala astfel incat sa simti mai multa placere in timpul sexului, fara a depune mari eforturi:

1. Foloseste o perna

Tine mereu aproape o perna. Aceasta va poate ajuta sa incercati pozitii diferite, fara a renunta la comoditate. Cu ajutorul ei, unghiurile de penetrare se pot modifica in totalitate, iar tu vei avea ocazia sa-l gasesti pe cel care te avantajeaza mai mult.

Citeşte şi Dacă tot te apuci de un lucru, de ce să nu-l faci cu artă? Trucuri UTILE pentru orgasme intense

2. Impune niste limite temporale

Discuta cu partenerul tau inainte si convinge-l sa trageti de timp si sa prelungiti preludiul. Impune o limita de minim 20 de minute de mangaieri si sarutari, iar placerea voastra va creste garantat. Dorinta arzatoare de a duce lucrurile mai departe se va intensifica pe masura ce va abtineti sa treceti direct la fapte, iar rezultatele vor fi cu adevarat uimitoare.

Continuarea articolului pe Ele.ro.