Monica Gabor, anunţ BOMBĂ: „Voi avea gemeni, aşa am înţeles!”

Monica Gabor a revenit in Romania si si-a petrecut mult timp in compania fiicei sale. Vedeta a marturisit ca si-a dorit enorm sa petreaca mai mult timp cu Irinuca si de aceea a ales sa-si prelungeasca sederea in tara.

31 mai 2017, 14:51
Monica Gabor, anunţ BOMBĂ: „Voi avea gemeni, aşa am înţeles!”

Monica Gabor isi doreste ca fiica ei sa isi cunoasca rudele si sa isi indrageasca toti verisorii, motiv pentru care a dus-o la Bacau. Desi a fost nevoita la un moment dat sa renunte la cresterea fiicei sale, care a cedat in fata fostului ei sot, Monica Gabor a recunoscut ca nu ii poarta pica acestuia ci dimpotriva il respecta foarte mult si il apreciaza pentru tot ceea ce a facut pentru Irinuca.

Monica Gabor, dată de gol de sora ei. Ce relaţie are cu Mr. Pink

„Tatal ei este minunat! Nu puteam sa aleg un tata mai bun pentru copilul meu! Si cand plec, plec linistita, ca ramane pe mainile unui om care ar face orice pentru ea, care si-a dedicat viata cresterii si educarii ei! O invat si pe Irina sa-l respecte, sa-l aprecieze pentru ca nu exista foarte multi tati in lume care fac si treaba unei mame si treaba unui tata! Datorita lui sunt cine sunt azi!”, a spus Monica Gabor la o emisiune TV.

Monica Gabor a mai declarat ca Irinuca se intelege foarte bine cu Mr. Pink si ca isi fac deja foarte multe planuri legate de viitorii fratiori pe care ii va avea in viitorul apropiat. Monica Gabor a marturisit ca Irina isi doreste ca ca ea sa aiba gemeni si ca deja s-a gandit impruna cu Mr. Pink chiar si la doua nume pentru ei, baitelul, Jason, iar fetita, Lara.