Monica Gabor, vacanţă în SUA cu fiica ei, departe de Irinel

Monica Gabor, fostă Comubeanu, şi-a văzut visul cu ochii: a reuşit să petreacă o vacanţă alături de fiica ei, Irina, care a ajuns în SUA cu Irinel Columbeanu. Monica şi-a dus fiica la un hotel scump şi au stat departe de Irinel, ca să petreacă timp numai ele două.

24 iul. 2016, 08:46
Monica Gabor, vacanţă în SUA cu fiica ei, departe de Irinel

Irinel Columbeanu a cedat insistenţelor şi a plecat cu fiica sa, Irina, în vacanţă peste Ocean, unde micuţa a avut ocazia să-şi revadă mama, Monica Gabor, stabilită în SUA de câţiva ani, scrie Libertatea.

Monica s-a oferit să suporte ea toate cheltuielile și a făcut tot posibilul să petreacă timpul cu Irina, departe însă de fostul său soț. Mai precis, în timp ce Iri se bucura de compania bunului său prieten, Nick Rădoi, stabilit și el în SUA, aceasta și-a dus fiica la ocean, la Miami, împreună cu surioara sa mai mică, Ramona.

Aici, Monica, fosta Columbeanu, a cheltuit o mică avere pe un apartament de lux, la etaj, într-un hotel situat chiar lângă plajă, cu loc special amenajat pentru bronz, la înălțime, pe terasă. Moni i-a făcut toate poftele Irinei, în speranța că micuța își va dori la un moment dat să vină lângă ea, în America. Aceasta este de altfel una dintre marile dorințe ale actualei iubite a lui Mr. Pink.