MONSTRUOS. Detalii scandaloase în cazul fetiţei de 11 ani violate de un om al străzii

România s-a transformat în ţara violurilor. După ce mai multe cazuri de abuz sexual au intrat în atenţia publicului larg în ultimele luni, o nouă monstruozitate iese la iveală.

RomaniaTV.net
04 oct. 2015, 13:25

O fetiţă de 11 ani din Arad a fost violată de un om al străzii aflat în scaun cu rotile. Bărbatul a rugat-o pe minoră să-l ajute să transporte câteva bagaje în clădirea fostului cazinou din Arad, iar acolo micuţa care credea că face o faptă bună a trăit coşmarul vieţii ei, care cu siguranţă o va marca pentru mult timp de acum încolo.

Bărbatul a fost reţinut la scurt timp după comiterea violului şi apoi arestat preventiv pentru 30 de zile.

Potrivit unor surse din Poliţia Arad, bărbatul a obligat-o pe fetiţă să-i facă sex oral

„Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 01.10.2015, în jurul orelor 20.30, inculpatul Oprea Claudiu Adam, în timp ce se afla pe B-dul Revoluţiei din municipiul Arad, a acostat-o pe persoana vătămată S.D.A. (minoră în vârstă de 11 ani), pe care a ademenit-o sub pretextul de a-l ajuta să-şi transporte la locuinţă un bagaj în clădirea fostului cazinou de pe B-dul General Dragalina, loc unde prin constrângere fizică şi morală, respectiv prin exercitarea unor acte de violenţă a întreţinut cu persoana vătămată acte sexuale orale”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Bărbatul, cunoscut în Arad drept „Tarzan”, cerşeşte mila trecătorilor umblând într-un scaun cu rotile, însă de fapt bărbatul nu are probleme locomotorii, scrie specialarad.ro. Mai mult, el a fost văzut adesea mergând fără prea mari probleme şi dor clătinându-se adesea din cauza consumului de alcool.