Morga din Brăila a fost invadată de purici: „Adunăm puricii unii de pe alţii”

O parte a Serviciului de Medicină Legală din Brăila a fost invadată de purici. Cauza este un barbat care a fost gasit mort in propria casa si adus in sala de autopsii. Medicii legisti au refuzat sa mai intre in sala, dupa ce o parte dintre angajati s-au umplut de blande.

04 mart. 2016, 16:29
Morga din Brăila a fost invadată de purici: „Adunăm puricii unii de pe alţii”

Un barbat, din Mircea Voda, gasit luni mort in casa este cauza invaziei. La cateva ore distanta dupa descoperirea mortii, cadavrul a fost adus la Braila. Cand trupul a fost urcat pe masă pentu realizarea autopsiei, intreaga camera a fost invadata de zeci de purici, scrie infobraila.ro.

„Doamne fereste, ma ciupeste vreun purice d-asta, cine stie ce boala imi transmite? Pana nu se face autopsia, habar n-avem de ce boala suferea omul cand era in viata. Cand l-au adus pe respectivul aici, adunam puricii unii de pe altii”, a povestit o angajata.

Angajatii au spus ca nu exista substante speciale pentru a combate puricii, deoarece Spitalul Judetean nu le-ar fi dat. Singurul spay pe care il au fiind pentru „eliminarea paduchilor”, asa cum scrie pe sticuta, solutie la care puricii ar fi imuni, conform spuselor angajatilor.

„Cu asta ne confruntam noi, angajatii Serviciului de Medicina Legala. Nu avem ce ne trebuie, iar domnii din instantele de judecata spun ca noi nu meritam sporuri pentru conditii deosebite de munca. Dar asta nu e pericol la care ne expunem?”, a declarat dr. Gina Ilie, sefa Serviciului de Medicina Legala.