Motive neştiute care au dus la despărţirea Israelei Vodovoz de Liviu Arteni. Acesta a agresat-o pe fiica soţiei, gravidă în 7 luni FOTO

Israela a murit şi a fost găsită fără suflare, în locuința sa. Aceasta a fost căsătorită cu Liviu Arteni, dar de-a lungul vremii a trecut prin multe suferinţe alături de el. Şi nu a fost singura. Şi fiica sa ar fi fost agresată de acesta.

13 mart. 2018, 13:13

Israela a murit, la vârsta de 70 de ani, scrie spynews.ro. Vedeta, celebră pentru căsătoria cu Liviu Arteni, a fost găsită dezbrăcată, în baie.

Citeşte şi Prietena Israelei Vodovoz, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe din viaţa vedetei. „Era foarte speriată…”

Israela Vodovoz a vorbit, în repetate rânduri, despre viața ei chinuită și despre experiențele care au marcat-o. Ea a fos supusă la agresiuni de Liviu Arteni, atunci când acesta se îmbăta îşi pierdea controlul şi se comporta urât cu toată lumea, devenind violent.

Hilla, fiica Israelei ar fi fost şi aceasta supusă violenţei după ce Liviu Arteni ar fi agresat-o chiar în pensiunea Israelei. Fiica Israelei ar fi fost împinsă cu violenţă şi a căzut peste Israela. Mai mult, Hilla era gravidă când se întâmplau aceste lucruri şi în urma agresiunii, ar fi născut prematur, la 7 luni.

Nepoţica Israelei s-a născut prematur şi a avut un kilogram la naştere, de aceea Hilla a decis să rupă orice legătură cu Liviu Arteni.

Acestea sunt dezvăluirile făcute chiar de Israela în cartea sa autobiografică.