Motociclistul care l-a bătut pe Mircea Badea, în stare gravă la spital. VIDEO ŞOCANT

Teodor Emil, motociclistul cu care Mircea Badea s-a înfruntat în ring, a ajuns pe mâna medicilor, după un meci în care a fost K.O. Atenţie, imaginile sunt şocante.

RomaniaTV.net
21 mart. 2015, 11:35

Mircea Badea şi Teodor Emil s-au întâlnit în ring, în noiembrie, anul trecut. Conflictul dintre cei doi a pornit după ce prezentatorul de la Antena 3 şi-a exprimat, în stilul caracteristic, părerea despre cei pasionaşi de motociclism. Teodor Emil a fost declarat învingător, după ce Preşedintele Federaşiei de Kempo, Amatto Zaharia, a cerut întreruperea luptei, Mircea Badea retrăgându-se.

Mircea Badea, de URGENŢĂ la PARCHET. „Nu mai merge aşa, LA PUŞCĂRIE!”

„1 minut și 20 de secunde a durat distrugerea până la comă a acestui golan infatuat și tupeist. 1a€™20” ?!?!?!?! Dar ce s-a întâmplat?! Campionul?! Luptătorul?! Motociclistul?! Păi, simplu: n-au mai fost regulile lui. Și a luat o bătaie crâncenă. A venit salvarea să-i pună oxigen să nu crape. 

Motociclistul care l-a BĂTUT MĂR: „Mircea Badea nu te loveşte, îţi face doar masaj. Nu-l pot respecta”  

 Așa arată un k.o.: mort, pe spate, distrus, în lumea lui Manitu, cu borșul pe bot. Asta înseamnă să iei bătaie, nu p.r. basist și bashit. 
  
 Nu-i nimic motoretă, ai doar 30 de ani. Sunt convins că la 40 vei fi pregătit pentru orice regului, oriunde, oricând. Hai sictir! 
  
 Aveți mai jos execuția acestei găini nesimțite”, 
a scris Mircea Badea pe blogul personal.

 

„Pentru urmatoarea gala am sa recomand lui Mihai un nou adversar pt el in persoana d-nei mUircea badea, poate rezista mai mult ca mine….vad ca a prins tupeu de curva, iar mancand rahat cu polonicul si postand atrenamente de toate jena pe net.D-na Fatalau dupa ce ca e proasta mai e si chioara, sangele pe pieptul adversarului era al lui, am dat si eu niste genunchi nu am stat doar la primire asemeni fatalului las mancator de kkt”, a fost replica lui Teodor Emi pe Facebook. 

 

Citeşte şi:

ŞOC. Mihai Bendeac l-a provocat pe motociclistul care l-a bătut măr pe Mircea Badea. „Îl provoc pe Emi….”

Teodor Emi, MESAJ DEMENŢIAL pentru Mircea Badea după ce l-a făcut KO

Meciul cu Mircea Badea