MRU: Mi se pare absolut JENANT să discutăm BÂRFE. E totul în ordine la Cotroceni

Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, că nu are niciun conflict cu şeful Cacelariei prezidenţiale, Dan Mihalache, şi a arătat că îşi exercită în continuare calitatea de consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis. 

27 apr. 2015, 08:39
MRU: Mi se pare absolut JENANT să discutăm BÂRFE. E totul în ordine la Cotroceni

MRU a dezminţit informaţiile potrivit cărora ar avea un conflict cu Dan Mihalache. 

„Nu cunosc nimic de genul acesta. Mi se pare absolut jenant să discutăm bârfe. (…) Nu ştiu de unde apar lucrurile acestea. Evident sunt răuvoitorii, cei care nu au ce face. Mai bine ar da atenţie politicii derizorii a Guvernului Ponta şi faptului că astăzi simte nevoia să aniverseze ceva„, a spus Ungureanu.

Fostul premier a calificat drept „un teatru ieftin” demersul lui Victor Ponta de a celebra trei ani de la căderea Guvernului Ungureanu şi a arătat că liberalii, care au susţinut la acea vreme moţiunea de cenzură, nu vor participa.

„Derizoriu! Daca asta e politica pe care o poate face un guvern cu pretentii de responsabilitate este jalnic. Este un motiv in plus pentru ca PNL să facă tot ce ii este in putinta pentru a prelua puterea. (…) Colegii mei din PNL sunt oameni prea decenţi pentru a da curs unei asemenea inscenări. Un teatru ieftin„, a comentat MRU.

CITEŞTE ŞI MRU, la trei ani de la căderea Guvernului: Aţi negociat cu laşii. N-am dispărut nicăieri, am doar răbdare

Ungureanu a adăugat că ocupă în continuare funcţia de consilier personal al preşedintelui Klaus Iohannis.

„Nu s-a întamplat nimic. In continuare ocup poziţia pe care am avut-o si pana acum. E totul in ordine, nu s-a întâmplat nimic rău. Sunt însărcinări pe care le primesc din partea domnlui preşedinte şi pe care încerc să le achit, cât se poate de corect şi de bine”, a declarat Ungureanu.

Întrebat cum comentează faptul că numele său a fost vehiculat pentru şefia SIE, Ungureanu a răspuns: „Nu am ce comenta asupra acestor chestiuni. Nu sunt de competenţa mea.”