Muncitorul care a agresat sexual o elevă în curtea şcolii, arestat preventiv

Un bărbat de 47 de ani, din comuna Izvoarele, judeţul Olt, muncitor care lucra la introducerea reţelei de apă şi canalizare, a fost ridicat, vineri, de poliţişti, fiind acuzat că a agresat sexual o elevă de 14 ani, chiar în curtea şcolii din satul Dranovăţu, unde fata este elevă. Bărbatul a fost arestat preventiv.

21 ian. 2018, 07:10
Muncitorul care a agresat sexual o elevă în curtea şcolii, arestat preventiv

Un bărbat de 47 de ani, care este angajat al unei firme care făcea lucrări la sistemul de alimentare cu apă şi canalizare al şcolii, a încercat să sărute o elevă de 14 ani şi apoi a atins-o în zonele intime. Fata i-a spus bunicii sale şi aceasta a anunţat Poliţia. Omul a fost reţinut şi prezentat apoi instanţei cu propunere de arestare preventivă, iar Judecătoria Slatina a admis propunerea parchetului.

Primarul comunei Găneasa, Dumitru Costea, a declarat că muncitorul a încercat să sărute o elevă şi a atins-o în zone intime. Eleva a anunţat conducerea şcolii, care a sesizat poliţia.

„Am auzit despre acest incident. Nu e sănătos la cap, ce pot să spun. Lucra la branşarea şcolii din Dranovăţu la reţeaua de apă şi canal. Am luat legătura şi cu şefii lui. Du-te, domne’, la femei care te acceptă, nu la copii!”, a declarat primarul comunei Găneasa, Dumitru Costea.

Surse apropiate anchetei au declarat că bărbatul este audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina la ora transmiterii acestei ştiri, autorităţile urmând să decidă dacă îl reţin.