N-ai fi crezut asta! 5 beneficii ale îmbătrânirii

Viaţa are o traiectorie deprimant de simplă. Te naşti, creşti, petreci câţiva ani arătând şi simţindu-te grozav, ajungi la vârsta a doua şi apoi, încet, te pregăteşti să intri în antecamera singurătăţii, disperării şi a sexului teribil. În cele din urma, ajungi să împarţi casa cu încă un bătrânel/ică întrebându-vă de ce nu vă mai vizitează copiii.

RomaniaTV.net
20 ian. 2017, 09:06
N-ai fi crezut asta! 5 beneficii ale îmbătrânirii

Racesti mai putin

Potrivit studiilor, tinerii intre 18 si 35 de ani racesc, in medie, de doua – trei ori in sezonul rece. In schimb, persoanele peste 50 de ani se confrunta cu una – doua raceli in aceeasi perioada. Atunci cand oamenii se nasc, fiecare nou virus actioneaza asupra sistemului imunitar asemeni unui baros. Pe masura ce inainteaza in varsta, sistemul imunitar isi aminteste cum actioneaza anumiti virusi si stie cum sa-i anihileze.

Citeşte şi  TRUCURI anti-îmbătrânire de la dr. Oz. Iată cum puteţi să vă menţineţi creierul în formă

Pana la 40 de ani, organismul stie deja cum cum sa gestioneze diversii invadatori, ceea ce inseamna ca se imbolnaveste mai greu. In acelasi timp, trebuie amintit ca in anumite privinte sistemul imunitar devine mai slab ceea ce poate avea ca rezultat apaitia unor boli grave.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO