SCANDAL: Adrian Minune le-a tăiat fondurile fiicei sale Carmen Simionescu şi lui FRANCO

O luna, atat a domnit linistea in familia lui Adrian Minune. In urma cu doua saptamani, Carmen si tatal ei s-au certat la cutite, dupa ce tanara a luat o nota mica la limba romana. De atunci, manelistul nu isi mai ajuta deloc financiar fiica.

23 iun. 2014, 09:26

Ultimele luni au fost extrem de grele pentru Adrian Minune, scrie cancan.ro. La inceputul lunii mai, fiica sa cea mare, Carmen, in varsta de 17 ani, a fugit de acasa cu iubitul ei, Franco, fiul unui proxenet din Capitala.

Citeşte şi Adi Minune o să TURBEZE. Carmen Simionescu şi Franco, SELFIE fierbinte în dormitor FOTO

Tanara nu a mai suportat incercarile tatalui sau de a o desparti de cel cu care se iubeste de mai bine de doi ani, asa ca a decis sa isi ia soarta inb propriile maini si sa dispara cu desavarsire. Timp de o saptamana, atat cat Carmen a fost de negasit, Minune a tunat si a fulgerat, cerandu-i pustoaicei sa se intoarca acasa. In cele din urma, fiica risipitoare s-a intors in casa parinteasca, insa numai pentru cateva ore.

Pentru ca nu a mai avut de ales, manelistul a acceptat relatia fiicei sale cu Franco si i-a dat voie sa se mute cu acesta. Insa, pentru a-i ajuta financiar, a avut si o conditie. Carmen sa nu lipseasca de la ore si sa aiba aceleasi note ca si pana acum, adica foarte mari. Astfel, de aproape o luna, bruneta locuieste cu iubitul ei intr-un apartament cu doua camere, pentru care platesc aproximativ 300 de euro chirie.

Citeşte şi Carmen s-a rupt cu totul de tatăl ei. Fata lui Adi Minune a luat o decizie surprinzătoare după fuga de acasă

Pentru ca odrasla lui sa poata invata in liniste, Adrian i-a angajat fiicei sale si o menajera, insa. Totul parea bine si frumos, insa, in urma cu cateva zile, Adrian si Carmen au ajuns din nou la cutite: „El a aflat ca fata a luat o nota mica. Am inteles ca un sase la limba romana. Adrian nu permite asa ceva. El plateste zeci de milioane in fiecare pentru studiile copiilor sai, asa ca are pretentii mari de la acestia. Acum, cand s-a terminat scoala, Adrian i-a cerut fiicei sale carnetul de note. Cand a vazut, a tunat si a fulgerat, apoi a luat o decizie ceva mai dura”, a declarat un apropiat al familiei Simionescu.

Adrian Minune este atat de suparat ca fiica lui a luat o nota mica, incat a decis sa ii dea o lectie. Mai exact, pe toata perioada verii, el nu ii va mai da lui Carmen nici un ban.