N-au VĂZUT NICIODATĂ în viaţa lor aşa ceva. Un bărbat a făcut o DESCOPERIRE INCREDIBILĂ în mormântul soţiei

Un bărbat din Mureş a avut parte de un şoc la mormântul soţiei lui. De şase ani, de când i s-a prăpădit nevasta, el merge săptămânal la cimitir să spună o rugăciune şi să-i aşeze o floare lângă cruce. Nu mică i-a fost însă mirarea când a descoperit că locul de veci fusese profanat de un hoţ de locuinţe.

RomaniaTV.net
19 mai 2014, 17:29
N-au VĂZUT NICIODATĂ în viaţa lor aşa ceva. Un bărbat a făcut o DESCOPERIRE INCREDIBILĂ în mormântul soţiei

In urma cu o saptamana, casa unui localnic a fost sparta, iar pagubitul spune ca i-au fost furate exact obiectele gasite acum in mormantul sotiei vecinului. Soţul răposatei a fost şocat să găsească diferite obiecte în groapă. „Placa era mişcată de la locul ei cu un levier. Se vede scara, o şurubelniţă şi capacul sicriului este întors pe dos”, povesteşte bărbatul.

„Politistii au costatat ca mormantul care intial ar fi fost profanat, era de fapt locul unde hotul vroia sa isi ascunda bunurile”, a explicat Andreea Pop, purtator de cuvant IPJ Mures, potrivit stirileprotv.ro.

Pana acum, hotul nu a fost prins, dar politistii spun ca au deja un cerc de suspecti. Cand vor da de urma faptasului, il vor acuza de furt si profanare de morminte.

Citeşte şi: Recompensă pentru prinderea PROFANATORILOR de morminte care au jefuit locul de veci al unui CAMPION la box