Nati Meir a încercat să se sinucidă din nou pe scările Tribunalului din Galaţi

Fostul deputat PRM, judecat pentru trafic de influenţă la Tribunalul Galaţi, a încercat să se sinucidă înainte de  ultimul termen la care ar fi trebuit să apară în faţa magistraţilor. El a înghiţit un pumn de pastille şi astfel a ajuns la spital, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
25 ian. 2012, 14:52
Nati Meir a încercat să se sinucidă din nou pe scările Tribunalului din Galaţi

Nati Meir a leşinat brusc pe scările instituţiei, un echipaj de la Ambulanţă chemat pe 112, sosind la faţa locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

„Era inconştient la sosirea echipajului, dar şi-a revenit destul de repede. Avea asupra lui mai multe folii goale, de la medicamente tranchilizante şi hepatoprotectoare, pe care se pare că le-ar fi înghiţit. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă unde i s-au făcut spălături stomacale, iar mai apoi a fost transferat la Psihiatrie”, ne-a declarat doctorul Mihai Polinschi, şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

La Psihiatrie, Meir, cunoscut pentru tentativele sale de suicid anterioare, a fost preluat de medicii specialişti, care îi administrează un tratament adecvat. Potrivit doctorului Virgil Draşovean, purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, pacientul se află în stare bună şi va mai fi ţinut în spital până vineri.