Ne părăsesc MARII ACTORI. Fiul artistei a făcut anunţul trist

Patty Duke care a câştigat un premiu Oscar în 1963 pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, interpretând-o pe Helen Keller în filmul "The Miracle Worker", s-a stins din viaţă, marţi, la vârsta de 69 de ani, ca urmare a unei septicemii, a anunţat fiul acesteia, potrivit TMZ.

30 mart. 2016, 09:49

Fiul actriţei, Sean Astin, a declarat că familia este „uşurată” pentru că mama sa avea dureri mari şi era bolnavă de mai mult timp.

Familia lui Patty Duke a emis o declaraţie de presă: „În această dimineaţa, iubita noastră soţie, mamă, actriţă, umanistă şi militantă pentru sănătatea mentală, Anna Patty Duke Pearce, s-a stins din viaţă, departe de durerea sa, într-un loc frumos. Sărbătorim nesfârşita iubire şi compasiune pe care le-a împărtăşit prin munca sa şi de-a lungul vieţii sale.”

Patty Duke a devenit copil-vedetă când a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, la vârsta de 16 ani, în 1963. 

Ea a fost căsătorită de patru ori – inclusiv cu actorul John Astin – tatăl actorului din „Lord of the Rings/ Stăpânul inelelor” Sean Astin.

În urma sa au rămas soţul acesteia, Michael Pearce şi cei trei copii ai săi.