O altă decoperire macabră lângă casa în care s-au sinucis soţii Maleon. Nenorocirile se ţin lanţ, vecinii sunt înspăimântaţi

Descoperire macabra langa casa sotilor Maleon! Vecinii sunt ingroziti si vor sa se mute. "Doamne... Nu imi revin. Parca e blestemata zona asta!".

16 ian. 2018, 12:10
O altă decoperire macabră lângă casa în care s-au sinucis soţii Maleon. Nenorocirile se ţin lanţ, vecinii sunt înspăimântaţi

Nenorocirile se tin lant in zona in care si-au gasit sfarsitul sotii Maleon. Aseara, o alta decoperire macabra a inspaimantat vecinii. Nenorocirea s-a petrecut aseara, langa casa in care au fost gasiti fara suflare Bogdan si Anda Maleon.

Andrei, Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit spanzurat pe terasa casei, unde locuia impreuna cu sora si parintii sai.

Chiar sora lui mai mica avea sa faca descoperirea macabra. Un apel la numarul unic 112 avea sa anunte ca tanarul este spanzurat si pare sa fie decedat.

Un echipaj medical a ajuns imediat la fata locului si a inceput manevrele de resuscitare. Din nefericire, dupa cateva zeci de minute medicii au fost nevoiti sa constate decesul.

Răsturnare de situaţie în cazul sinuciderii soţilor Maleon. Ce au surprins camerele de supraveghere

Imediat au fost anuntati politistii si a fost deschisa o ancheta. Moartea tanarului, student la Facultatea de Informatica, ramane invaluita in mister. Anchetatorii nu au gasit un bilet de adio si nici nu au aflat care ar fi fost motivul care l-ar fi determinat sa recurga la un asemenea gest.

Vecinii familiei Venin spun ca niciodata nu s-ar fi asteptat la asa ceva. Andrei era cunoscut ca un tanar retras si respectuos, la fel cum sunt si ceilalti membrii ai familiei sale.

„Doamne fereste! Nu ma asteptam la sa ceva… Doamne… Nu imi revin. Parca e blestemata zona asta, imi vine sa ma mut… Peste drum, acum ceva timp s-a mai spanzurat un barbat, pe strada cealalta a murit Bogdan Maleon si sotia sa, acum Andrei… Nu pot sa cred!”, a spus o vecina de-a familiei Venin.

Detaliul-bombă care schimbă radical ancheta în cazul sinuciderii soţilor Maleon. Nimeni nu se aştepta la această răsturnare de situaţie