Student spânzurat lângă casa soţilor găsiţi morţi de Crăciun

Drama intr-o familie bună din Iasi! La doar 19 ani un tânăr student si-a pus capat zilelor pe terasa! Sora lui a fost cea care a descoperit cadavru. Totul s-a întamplat chiar langa casa celor doi soţi găsit morţi.

RomaniaTV.net
16 ian. 2018, 06:54
Student spânzurat lângă casa soţilor găsiţi morţi de Crăciun

Inca o moarte suspecta în Iasi. Un tanar in varsta de 19 ani a fost gasit spanzurat pe terasa casei, unde locuia impreuna cu sora si parintii sai. Tragedia s-a petrecut luni-seara, pe strada Tudor Vladimirescu din Iasi. Acolo, Andrei Venin si-a pus capat zilelor. Chiar sora lui mai mica avea sa faca descoperirea macabra. Un apel la numarul unic 112 avea sa anunte ca tanarul este spanzurat si pare sa fie decedat.

Un echipaj medical a ajuns imediat la fata locului si a inceput manevrele de resuscitare. Din nefericire, dupa cateva zeci de minute medicii au fost nevoiti sa constate decesul. Imediat au fost anuntati politistii si a fost deschisa o ancheta. Moartea tanarului, student la Facultatea de Informatica, ramane invaluita in mister. Potrivit bzi.ro, anchetatorii nu au gasit un bilet de adio si nici nu au aflat care ar fi fost motivul care l-ar fi determinat sa recurga la un asemenea gest.

Vezi si: Bărbatul care a stat aproape un an în casă alături de cadavrul surorii sale, găsit spânzurat

Trupul neinsufletit al tanarului a fost transportat la Institutul de Medicina Legala (IML) pentru necropsie. In urma analizelor urmeaza sa se afle care au fost cauzele decesului, cu toate ca indiciile sunt destul de clare.

Nenorocirea s-a petrecut la numai cativa metri de casa lui soţilor Maleon. Directorul Bibliotecii Centrale Universitare din Iasi, Bogdan Maleon, a fost gasit mort impreuna cu sotia sa de Craciun.

Vezi si: De ce s-au sinucis soţii Maleon. Detaliul care aruncă în aer ancheta. Ce s-a aflat despre soţia pofesorului de la Iaşi