Nereguli GRAVE la Poarta Albă. Cristi Borcea stă în LUX, are aparat de fitness şi vorbeşte cât vrea la telefon

O inspecţie făcută de Administraţia Naţională a Penitenciarelor la Poarta Albă relevă aspecte şocante ale vieţii pe care o duc deţinuţii în spatele gratiilor. Pentru unii condamnaţi regimul este foarte relaxat şi fac ce poftesc în celulă.

RomaniaTV.net
28 feb. 2015, 08:55
Nereguli GRAVE la Poarta Albă. Cristi Borcea stă în LUX, are aparat de fitness şi vorbeşte cât vrea la telefon

Inspectorii de anchetă de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor au descoperit nereguli flagrante la Penitenciarul Poarta Albă, iar în centrul acestora se află fostul acţonar al lui Dinamo, Cristi Borcea, condamnat în martie anul trecut, în Dosarul Transferurilor.

Potrivit unui raport al ANP, citat de B1 TV, Cristi Borcea a beneficiat de renovarea celulei. Aceasta are în prezent mochetă pe jos, un televizor plasmă, un frigider, iar pe perioada iernii a avut instalat un calorifer electric. În plus, Cristi Borcea a avut acces la aparate de fitness, putând face mişcare cu ajutorul unei benzi de alergat şi a unei biciclete.

Citeşte şi SCANDAL MONSTRU în puşcărie. Cristi Borcea a bătut-o pe Alina de i-a învineţit ochiul FOTO

În plus, Cristi Borcea a avut parte de tratament preferenţial din partea gardienilor care i-au dat chiar şi o cheie pentru a îi facilita accesul la un telefon instalat special pentru el în zona spalatoriei în care ar fi trebuit să lucreze. Potrivit raportului, Borcea însă nu a lucrat, dar gardienii i-ar fi pontat activitatea, pentru a îi asigura reducerea pedepsei.

Borcea a beneficiat si de vizite peste numarul celor permise de regulament si de bani primiti in mod direct sau prin intermediul altor detinuti carora familia sa le-a trimis fonduri pentru a-si putea cumpara tot ce doreste de la magazinul penitenciarului. În numai două zile el a cumpărat produse de 700 de lei de la magazinul penitenciarului.

La Penitenciarul Poarta Albă este închis şi patronul Stelei, Gigi Becali.