Nestle Romania face angajări. Iată oferta de muncă

RomaniaTV.net vă spune care este oferta de muncă disponibilă în această perioadă la Nestle Romania şi care sunt profilurile profesionale şi de personalitate căutate de angajatori. 

RomaniaTV.net
08 aug. 2017, 06:06
Nestle Romania face angajări. Iată oferta de muncă

Oferta de muncă disponibilă la Nestle Romania 

Nestle Romania angajează trei oameni pe postul de Luxury Coffee Sales Advisor. Candidatul potrivit pentru acest post e orientat către clienţi, are cunoştinţe solide de Engleză, e dispus să lucreze în ture şi la sfârşit de săptămână, e atent la detalii şi, preferabil, pasionat de cafea. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care au experienţă în vânzări directe, preferabil în vânzări de produse premium. 

Informaţii complete despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.

Nestle Romania angajează pe postul de reprezentant de vânzări.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al facultăţii de Medicină, Biologie, Biochimie, Farmacie sau al unei specializări conexe. Are, de asemenea, minimum doi ani experienţă de muncă, are permis de conducere, cunoştinţe medii de Engleză şi de MS Office. E dispus să călătorească în interes profesional, să lucreze în condiţii de stres şi cu termene-limită strânse. Candidatul potrivit pentru acest post are abilităţi de comunicare, de negociere şi de conducere.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta la acest link.