Nicolae Guţă o dă pe Narcisa afară din casă. Manelistul i-a aruncat toate hainele în curte

Un scandal monstru a avut loc săptămâna trecută între femeile lui Nicolae Guţă. Narcisa a mers în Popeşti Leordeni, cu gândul de a o pune la punct pe Beyonce de România, actuala iubită a lui Nicolae Guţă şi mama celui de-al zecelea copil al manelistului. Se pare că reglarea de conturi nu s-a făcut doar verbal, cele două luându-se la bătaie.

RomaniaTV.net
30 oct. 2014, 12:24
Nicolae Guţă o dă pe Narcisa afară din casă. Manelistul i-a aruncat toate hainele în curte

Scandalul dintre femeile din viaţa lui Nicolae Guţă l-au făcut pe manelist să ia, în sfârșit, atitudine și să pună piciorul în prag.

Joi dimineață, cântăreţul a luat o decizie care a surprins pe toată lumea. Astfel, singur acasă, manelistul pare să se fi gândit mai bine și, satul de scandalul în care a fost târât după ce Narcisa a intrat peste Beyonce în casă și ar fi agresat-o, a luat atitudine.

Așa că, cu ajutorul unui angajat de-al său, Guţă a început, tacticos, să scoată în curte absolut toate lucrurile Narcisei și pe ale copilului lor, Alberto, semn că nu mai dorește să o aibă în casă pe femeia cu care are copilul. Potrivit paparazzilor, în mai puțin de o oră, în curtea în care locuiește manelistul s-au adunat zeci de umerașe cu haine, genți, un ghiozdan, oglinzi și chiar și un frigider, semn că manelistul este decis să o mute altundeva pe Narcisa și că i-a golit toate dulapurile. 

Un scandal monstru a avut loc săptămâna trecută între femeile lui Nicolae Guţă. Potrivit România TV, Narcisa a mers în Popeşti Leordeni, cu gândul de a o pune la punct pe Beyonce de România, actuala iubită a lui Nicolae Guţă şi mama celui de-al zecelea copil al manelistului. Se pare că reglarea de conturi nu s-a făcut doar verbal, cele două luându-se la bătaie.

Dupa ce a intrat cu forta in casa lui Beyonce, a batut-o crunt si i-a sustras si cateva lucruri, Narcisa Guta a ajuns pe mana Politiei. Vineri, aceasta a fost prezentata in fata instanţei cu propunerea de arestarea preventiva.

Vineri, sotia manelistului a fost retinuta pentru 24 de ore si dusa la audieri la Politia din Popesti-Leordeni. Dupa mai bine de cinci ore de audieri, aceasta a fost scoasa cu catuse din sectie si dusa la Parchetul de pe langa Judecatoria Cornetu, cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit surselor din Poliţie, Narcisa nu a mers singură acasă la Beyonce de România, ci însoţită de trei bărbaţi care i-au furat banii şi bijuteriile. Imediat după agresiune, Mădălina Dumitriu a sunat la 112.

Motivul disputei dintre femei ar fi fost un telefon pe care Narcisa l-a primit din partea lui Beyonce în care blonda l-ar fi jignit pe Alberto, băiatul Narcisei cu Nicolae Guţă.

La faţa locului a fost şi un echipaj de Poliţie care a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cum au avut loc evenimentele şi cine sunt vinovaţii.