Nicolae Stanciu, OFICIAL la Sparta Praga. Toate detaliile TRANSFERULUI

Nicolae Stanciu a ajuns, miercuri seară, la Praga, iar la ora 1:00 s-au clarificat toate detaliile transferului de la Anderlecht. Fotbalistul, care va primi numărul 10, va efectua vizita medicală și va fi prezentat oficial, joi după-amiază.

18 ian. 2018, 08:03
Nicolae Stanciu, OFICIAL la Sparta Praga. Toate detaliile TRANSFERULUI

Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria Belgiei, stabilește un record și în Cehia: 5 milioane de euro este suma pe care Sparta Praga o va plăti lui Anderlecht. La acești bani se mai adaugă alte 4 milioane de euro în funcție de performanțele românului: goluri / meciuri în Champions League și Europa League, plus trofee în Cehia în cei 3,5 ani de contract.

Gigi Becali primeşte o LOVITURĂ TERIBILĂ. Pierde UN MILION DE EURO

Nicolae Stanciu a mai avut câteva oferte tentante din zona arabă și Turcia. Al Hilal, Al Wahda, Sivasspor, Beșiktaș, Kasimpașa și Bursaspor sunt echipele care l-au dorit pe Stanciu, dar acesta a preferat Sparta Praga după discuția pe care a avut-o cu antrenorul Andrea Stramaccioni. La Sparta, Stanciu va încasa 1,1 milioane de euro pe sezon, cu tot cu bonusuri, dar are un salariu asigurat de 850.000 de euro.