Nimeni nu se aştepta la decizia asta! Shakira şi Gerard Pique nu se mai despart?!

Chiar dacă despărţirea dintre Shakira și Gerard Piqué ar fi fost confirmată, iar artista și-ar fi luat bagajele și s-ar fi mutat din casa pe care o împărțea cu fotbalistul spaniol, pozele postate pe o reţea de socializare de naşul celor doi par să dovedească contrariul.

07 oct. 2017, 09:17
Nimeni nu se aştepta la decizia asta! Shakira şi Gerard Pique nu se mai despart?!

Presa internațională anunță că Shakira și Gerard Piqué s-au afișat ultima dată la nunta lui Messi, iar evenimentul a avut loc pe 30 iunie. Nașul cuplului, Nicu Gheară, i-a dat de gol și a postat câteva fotografii cu ei, recent, pe una dintre rețelele de socializare.

Pe 18 septembrie, Gerard Piqué, Shakira și Nicu Gheară petreceau, iar imaginile au fost publicate chiar de român. Mai mult, Nicu Gheară i-a etichetat pe aceștia în imagini. Zvonurile că cei doi s-ar fi despărțit au fost confirmate de un prieten, însă acum rămâne de văzut dacă într-adevăr cei doi și-au spus adio.

 

Pique și Shakira au doi copii împreună: Milano (4 ani) și Sasha (2 ani). Cei doi și-au început relația după Cupa Mondială de fotbal din 2010, din Africa de Sud.

A fost o săptămână cu adevărat dificilă pentru Gerard Pique, care s-a implicat serios și în referendumul pentru independență din Catalonia, fiind dispus chiar să se retragă din naționala Spaniei.

„Oamenii primesc o mulțime de informații, iar câteodată sunt manipulați. Este o mare provocare pentru mine să încerc să transform această situație creată în jurul meu. Sunt convins că există foarte mulți oameni în Spania care sunt în favoarea independenței Catalaniei. Nu regret nimic din ceea ce simt”, a spus fundașul Barcelonei.