Noi detalii în cazul femeii care a înjunghiat trei bărbaţi. Avea un ordin de restricţie care trebuia să o ţină departe de familie

Noi detalii şocante ies la iveală în cazul cuţitarei care a înjunghiat trei bărbaţi! Femeia de 33 de ani avea un ordin de restricţie care ar fi trebuit s-o ţină departe de propria fetiţă, dar şi de mama şi fraţii ei. Aceştia din urmă spun că sora lor era foarte agresivă după ce a ieşit din puşcărie. Fraţii cuţitarei din cartierul bucureştean Baicului au vorbit în exclusivitate cu o echipă România TV.

31 ian. 2018, 15:07
Noi detalii în cazul femeii care a înjunghiat trei bărbaţi. Avea un ordin de restricţie care trebuia să o ţină departe de familie

Unul dintre fraţii femeii care a şocat Capitala susţine că nici membri familiei n-au fost scutiţi de ieşirile agresive.

„Ea a vrut să-l înjunghie pe celălalt frate. E foarte violentă de când a ieşit de la puşcărie. Ea are şi o fetiţă. A bătut-o pe cea mică şi a primit ordin de protecţie”, spune fratele femeii, potrivit România TV.

Şi celălalt frate îşi aminteşte poveştile penale ale surorii lui.

„Când îi vin damblalele, îşi face de cap!Prima faptă a fost cu căminul. A fost la cămin înainte. Pentru desfigurare a intrat atunci.Puştoaicei ăleia i-a dat cu o cărămidă. I-a desfigurat toată gura.”, a spus cel de-al doilea frate al femeii.

Bărbatul spune că sora lui n-avea voie să se apropie de familie, dar a făcut-o.

Femeia-cuţitar a şocat opinia publică după ce a înjunghiat trei bărbaţi. Ultima tentativă de omor a avut loc în urmă cu o săptămână în faţa unui magazin din cartierul Doamna Ghica.