Noi DEZVĂLUIRI despre modul de operare al procurorului Negulescu. Cum îşi ÎNSUŞEA afacerile celor pe care îi ancheta VIDEO

Vlad Constantin, omul de afaceri care a fost denunţător în mai multe dosare instrumentate de procurorul Mircea Negulescu, face noi dezvăluiri despre felul în care acţiona fostul magistrat de la DNA, care îşi însuşea afacerile celor pe care îi ancheta informează România TV

RomaniaTV.net
06 mart. 2017, 18:19
Noi DEZVĂLUIRI despre modul de operare al procurorului Negulescu. Cum îşi ÎNSUŞEA afacerile celor pe care îi ancheta VIDEO

Vlad Constantin a dezvăluit, de pildă, într-o înregistrare difuzată de România TV, cum Mircea Negulescu prelua afacerile infloritoare ale celor carora, culmea, el le instrumenta dosarele.

„Zici ca a fost popa hoţ, aşa. A venit la mine… a fost asta mormant… Despre operatia platita lui Negulescu (operatie pentru slabit, in anul 2016, n.r.). despre arestarea omului de afaceri Ispas, dupa care Negulescu i-a preluat afacerile”, povesteşte Vlad Constantin, zis Şomeru’.

Citeşte şi Mircea Negulescu, suspendat din magistratură. CSM a amânat o decizie în privinţa demisiei procurorului

Omul de afaceri a povestit şi că o firmă importantă de salubritate care activează în Ploieşti „plateste mita ascunsa prin Stavri, pentru a nu avea probleme cu Negulescu”.

În plus, Negulescu dorea sa „arda un judecator” de la care a invatat cum sa-si ia teren de casa, povesteşte Vlad Constantin, care a dezvăluit şi că l-a văzut pe fostul procuror DNA când primea bani de la un interlop din Comarnic. Mai mult, o grupare de cămătari din Bărcăneşti este cea care îi construia în realitate casa de vacanţă lui Mircea Neguescu, folosind materiale obtinute ca mita.

Citeşte şi Nouă înregistrare BOMBĂ cu procurorul Mircea Negulescu. Ce şef din SRI îi oferea PROTECŢIE

Înregistrarea completă cu noile dezvăluiri făcute de Şomeru’, denunţătorul preferat al lui Mircea Negulescu, o găsiţi AICI: