CRIMA de la Mogoşoaia, noi dezvăluiri: Bărbatul care şi-a măcelărit soţia era drogat

Noi dezvăluiri in cazul crimei cumplite urmate de o sinucidere la Mogoşoaia. Bărbatul care şi-a ucis fosta soţie, o asistentă medicală, se drogase puternic cu medicamente înainte să săvârşească oribila faptă. În maşina lui au fost găsite foarte multe cutii cu medicamente, cel puţin asta spune chiar omul care l-a găsit spânzurat. 

19 sept. 2014, 12:33
CRIMA de la Mogoşoaia, noi dezvăluiri: Bărbatul care şi-a măcelărit soţia era drogat

„Eu l-am găsit ieri dimineaţă. N-am văzut frânghia, că era chiar pe galbenul ăla. Am strigat la el. Nu s-a mişcat. Zic: Eu sun la 112. Fosta lui soţie se hotărâse să se căsătorească cu alt tip şi asta l-a scos din minţi. A omorât-o cu 15 lovituri de cuţit”, a spus un vecin al bărbatului. Pescarul care l-a găsit pe bărbat fără suflare spune că anchetatorii i-au găsit maşina plină cu medicamente.

Citeşte şi CRIMA ŞOCANTĂ din Mogoşoaia, urmată de o SINUCIDERE: AGRESORUL s-a SPÂNZURAT

„I-au luat cheile din buzunar, s-au apropiat de maşină şi când au deschis-o era plină de cutii de medicamente. Pesemne să prindă curaj, s-a drogat. Spunea unul din ofiţeri că, chiar dacă nu se spânzura, tot murea de la câte medicamente a luat. Era o maşină închiriată, de Dâmboviţa. Am înţeles că a închiriat-o pe 14. Până pe 20. Înseamnă că el premeditase”, a povestit cel care a descoperit tragedia.

Citeşte şi Crimă ŞOCANTĂ la Mogoşoaia. O asistentă medicală a fost UCISĂ chiar în dispensar

Localnicii bănuiesc de ce bărbatul şi-a ucis fosta soţie. „A iubit-o nebuneşte. S-au despărţit acum două luni, deci nu acum doi ani cum se spune la televizor şi ea, cred că pentru că o mai bătea, cred că şi-a găsit pe cineva”, a spus o femeie care cunoştea cuplul.

Un alt vecin vorbise de curând cu cel care avea să o ucidă pe asistenta medicală chiar în dispensar.

„Am vorbit cu el cu câteva zile înainte şi nu părea că o să se răzbune chiar aşa, în halul ăsta. Chiar i-am zis: Bine că te-ai stăpânit. A zis că urmează un tratament, că a fost şi la psiholog, că trece cu bine. Avea de gând să plece-n Germania. Avea biletele cumpărate”, a mai arătat vecinul.