Noi INFORMAŢII în cazul crimei din Slatina. Iată EXPLICAŢIA HALUCINANTĂ a criminalului

Explicaţie halucinantă a criminalului care a şocat România. El le-a spus anchetatorilor că şi-a înjunghiat vecina de 13 ori în stradă după ce s-au lovit pe trotuar, iar femeia l-a apostrofat, informează România TV. Tânărul neagă că a avut o relaţie amoroasă cu victima sa, deşi mai mulţi martori au declarat asta în timpul audierilor.

19 ian. 2015, 07:00
Noi INFORMAŢII în cazul crimei din Slatina. Iată EXPLICAŢIA HALUCINANTĂ a criminalului

Tânărul de 27 de ani a oferit în faţa anchetatorilor o explicaţie surprinzătoare. Acesta a susţinut că nu şi-a premeditat crima. Tânărul a povestit că s-a lovit întâmplător pe stradă de vecina sa de 59 de ani, iar aceasta l-a apostrofat, reproşându-i că nu este atent pe unde merge, lucru care l-ar fi înfuriat peste măsură. Astfel, bărbatul a scos cuţitul şi a lovit-o de 13 ori.

Citeşte şi Dezvăluiri uluitoare în cazul crimei din Slatina

Justificarea lui este greu de crezut, mai ales că el nu a reuşit să explice faptul că era înarmat cu un cuţit pe stradă.

Mai mulţi martori le-au oferit procurorilor o altă variantă. Au povestit că între femeia de 59 de ani şi tânărul de 27 de ani ar fi existat o relaţie amoroasă, iar tânărul ar fi ucis-o din răzbunare.

Citeşte şi TRAGEDIE în Slatina. O femeie a fost ucisă pe stradă cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO