Noi probleme pe Aeroportul din Cluj. Mai multe curse au fost anulate sau sunt întârziate

Vremea nefavorabilă a continuat să provoace probleme joi, pe aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca, mai multe zboruri fiind întârziate sau chiar anulate.

07 ian. 2016, 16:59
Noi probleme pe Aeroportul din Cluj. Mai multe curse au fost anulate sau sunt întârziate

Pista aeroportului din Cluj a fost redeschisă joi, după prânz, după incidentul în care o aeronavă Blue Air a ieşit de pe pistă. Problemele au reapărut joi seara, din cauza vremii traficul aerian fiind perturbat.

Astfel zborul Wizzair de la Bologna, programat pentru aterizare la ora 17.05 are o întârziere de trei ore (20.05 – ora estimată pentru aterizare) şi tot o întârziere semnificativă este prevăzută pentru cursa planificată să aterizeze la ora 23.20, de la Charleroi.

De asemenea, sunt probleme şi la plecări, cursa Wizzair spre Luton decolând cu o întârziere mai mare de o oră (ora prevăzută – 17.40, ora reală de decolare – 18.47), zborul spre Charleroi, prevăzut pentru 17.50 va pleca la 20.30, în timp ce zborul Wizzair spre Zaragoza, prevăzut pentru ora 18.00, va fi şi el întârziat. A fost anulată în schimb cursa tarom spre Bucureşti, prevăzută pentru decolare la ora 19.00.