Noi stenograme cu procurorul DNA Mircea Negulescu: „Mi-e dor să privesc în ochii unei fete fără să mă gândesc la Ghiță, Ponta”

Noi stenograme uluitoare cu procurorul DNA Mircea Negulescu ies la iveală. România TV a intrat în posesia transcrierilor unor noi convorbiri suprarealiste între anchetatorul favorit al Codruţei Kovesi şi omul de afaceri Vlad Constantin, zis Somerul.

01 mai 2017, 19:14
Noi stenograme cu procurorul DNA Mircea Negulescu: „Mi-e dor să privesc în ochii unei fete fără să mă gândesc la Ghiță, Ponta”

„Vlad Constantin: Cică pe dumnevoastră nu vă pedepsește. Că vă faceți jobul.
Mircea Negulescu: De ce?
Vlad Constantin: Dar eu ce dracu’ caut nu știu
Mircea Negulescu: Eu o sug primul
Vlad Constantin: De ce?
Mircea Negulescu: Că mă iubește multă lume
Vlad Constantin: Și acolo are Ghiță relații?
Mircea Negulescu: Sigur
Vlad Constantin: Și la Scaraoțchi. Îi zicem lui Scaraoțchi că facem focul cu schimbul la cazan. Și îl stingem să nu ne ardă smoala. Noi, ăștia de pe stradă, murim cu dreptatea în mână. Indiferent cât am contribuit la bunăstarea societății
Mircea Negulescu: Mi-e dor să privesc în ochii unei fete fără să mă gândesc la Ghiță, Ponta etc
Vlad Constantin: Să vă ajute Dumnezeu
Mircea Negulescu: Vreau să fiu un om simplu. Să mă bucur de soare, de noapte. Fac și eu ce pot. Cert este că sunt muritor.
Vlad Constantin: Așa este. Faceți destul
Mircea Negulescu: Nu, nu fac destul. Dar nu mai am viață de familie. Nu mai am liniște. Mi-e dor să stau pe malul unui râu
SURSA: conversație facebook

Citeşte şi: DECLARAŢIE BOMBĂ! Fostul şef SRI Prahova a recunoscut că ofiţerii SRI din subordine lucrau dosare penale cu procurorul Mircea Negulescu

De asemenea, procurorul DNA îl consilia pe Vlad Constantin cum să şteargă urmele de pe mesageria WhatsApp.

„Vlad Constantin: Nu știu

Mircea Negulescu: General

Vlad Constantin: Așa

Mircea Negulescu: Te duci până jos de tot. Unde scrie resatări. Resetare. Și dai stergeți conținut și configurări. Ai înțeles?”

SURSA: conversație WhatsApp