Nora senatorului Niculae Bădălău, primele declaraţii după ce hoţi le-au spart casa: Soacra mea a făcut atac de panică

Nora senatorului PSD Niculae Bădălău, cântăreaţa Claudia Pătrăşcanu, a povestit pentru Click momentele de groază prin care a trecut familia sa după ce hoţii au spart vila din comuna Bolintin Vale şi au sustras bijuterii de valoare şi un pistol pe care senatorul social-democrat îl avea în casă. 

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 13:36

Casa senatorului PSD Niculae Bădălău a fost spartă de hoţi în noaptea de vineri spre sâmbătă. Politicianul a declarat pentru că se afla în locuinţă în momentul jafului, dar că nu a auzit nimic.

Nora senatorului PSD a povestit pe larg ce s-a întâmplat şi cum şi-au dat seama că au fost tâlhăriţi.

„Eu nu mă aflam acasă atunci când s-a întâmplat această nenorocire. Eram cu fiii mei la munte. Dimineaţa, pe la 11, în timp ce ne întorceam spre casă, am sunat-o pe soacra mea, însă mi-a răspuns cumnata Sabina. Îi tremura vocea şi nu a vrut să îmi spună ce s-a întâmplat, ca să nu mă panicheze, mai ales că eram la volan cu cei doi copii în maşină. Mi-am dat seama că se întâmplase ceva rău. Soţul meu era plecat în străinătate, dar s-a întors acasă de urgenţă când a auzit ce li s-a întâmplat părinţilor săi. Când am ajuns la Bolintin, socrii mei, cumnata plângeau, erau speriaţi, tremurau toţi. În casă, atunci, erau doar ei trei. Dormeau la etaj, iar hoţii au furat de la parter. Dimineaţa, când s-au trezit, nu au sesizat nici o urmă care să îi ducă cu gândul la jaf, ci doar atunci când soacra mea se pregătea să iasă din casă şi a vrut să îşi pună la mână ceasul pe care îl poartă de obicei. Bineînţeles, nu mai era în casetă, nu a mai găsit nici cruciuliţa din aur a socrului meu, verighetele, câteva accesorii, iar apoi a văzut că din sertar lipsea şi arma. Soacra mea a făcut atac de panică, apoi au sunat la poliţie. De două zile poliţia este aici, caută peste tot, au venit cu câini. Noi sperăm să găsească hoţii, avem încredere şi aşteptăm să vedem cine a făcut asta”, a declarat Claudia Pătrăşcanu pentru ziarul Click.

După ce a fost tâlhărit, liderul PSD Niculae Bădălău a fost şi amendat de poliţie pentru că nu a respectat legislația privind deținerea unei arme de foc. Este vorba despre pistolul furat din casă de hoți, care era ținut necorespunzător, relatează România TV.